Upėtakio užtepėlė
3 (2 įvertinimai)
								5-7  Porcijos
						
								45 min.
						Apie receptą
Tikras raudonos žuvies, varškės sūrio ir kiaušinių delikatesas. Ir būsite 100% tikri dėl jo kokybės! Skani užtepėlė sumuštiniams. Idealiai tinka sumuštiniams, skrebučiams ar duonai, kaip pusryčių ar užkandžių užtepėlė. Paštetas yra subtilios kreminės tekstūros ir malonaus skonio! Greita, paprasta ir labai skanu! Į kreminę žuvį galite įberti šiek tiek smulkiai pjaustytų krapų ar kitų prieskoninių žolelių.
Paskirtis: Užkandžių receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Žuvis / 
					# Pieno produktaiReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Upėtakio filė400 gramų
- 
													Kreminis sūris200 gramų
- 
													Kiaušiniai2 vnt
- 
													Grietinė2 šaukštai
- 
													Druskapagal skonį
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. 1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
- 
                                                     2. Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite. Nuvalykite ir supjaustykite gabalėliais. 2. Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite. Nuvalykite ir supjaustykite gabalėliais.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Žuvies filė virkite lengvai pasūdytame vandenyje 10-12 minučių nuo užvirimo momento. 3. Žuvies filė virkite lengvai pasūdytame vandenyje 10-12 minučių nuo užvirimo momento.
- 
                                                     4. Paruoštą žuvį perkelkite į lėkštę ir leiskite atvėsti. 4. Paruoštą žuvį perkelkite į lėkštę ir leiskite atvėsti.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Į smulkintuvo (blenderio) dubenį sudėkite virtus kiaušinius, kreminį sūrį, grietinę. 5. Į smulkintuvo (blenderio) dubenį sudėkite virtus kiaušinius, kreminį sūrį, grietinę.
- 
                                                     6. Sudėkite atvėsusią žuvį ir druskos. 6. Sudėkite atvėsusią žuvį ir druskos.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Sutrinkite iki vientisos masės. 7. Sutrinkite iki vientisos masės.
- 
                                                     8. Užtepėlę perdėkite į tinkamą stiklainį ar kitą indą, laikykite šaldytuve ne ilgiau kaip 5 dienas. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 8. Užtepėlę perdėkite į tinkamą stiklainį ar kitą indą, laikykite šaldytuve ne ilgiau kaip 5 dienas. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















