Midijos kreminiame česnakiniame padaže

Midijos kreminiame česnakiniame padaže

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Jei mėgstate jūros gėrybes ir norite pavalgyti greitai bei skaniai, atkreipkite dėmesį į šį receptą. Midijos yra švelnios, aštriame padaže su kremine česnako nata. Nuluptos midijos – labai patogus produktas skaniai pamaitinti visą šeimą. Puikus pasirinkimas greitai paruošti lengvą vakarienę ar karštą užkandį, jei atvyksta nekviesti svečiai. Jei norite, dėl skonio galite pridėti žiupsnelį muskato riešuto. Midijas reikia patiekti iš karto su skrebučiais.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Midijos
    300 gramų (be kiautų)
  • Česnakai
    1 vnt
  • Svogūnai
    40 gramų
  • Petražolės
    20 gramų
  • Baltas vynas
    40 mililitrų (sausas)
  • Grietinėlė
    50 mililitrų (20
  • Sviestas
    10 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Midijas nuplaukite, sudėkite į sietelį ir leiskite vandeniui visiškai nutekėti.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Midijas nuplaukite, sudėkite į sietelį ir leiskite vandeniui visiškai nutekėti.
  • Svogūnus ir česnakus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Į keptuvę sudėkite sviestą ir ištirpinkite ant silpnos ugnies. Suberkite smulki...
    2. Svogūnus ir česnakus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Į keptuvę sudėkite sviestą ir ištirpinkite ant silpnos ugnies. Suberkite smulkintus svogūnus ir pusę česnako, maišydami pakepinkite 10 min. Daržovės turi tapti minkštos.
  • Reklama
  • Į keptuvę sudėkite midijas, supilkite vyną ir uždengę troškinkite 3 minutes.
    3. Į keptuvę sudėkite midijas, supilkite vyną ir uždengę troškinkite 3 minutes.
  • Į keptuvę supilkite grietinėlę, suberkite smulkiai pjaustytas petražoles ir antrąją pusę susmulkinto česnako. Padidinkite ugnį ir virkite...
    4. Į keptuvę supilkite grietinėlę, suberkite smulkiai pjaustytas petražoles ir antrąją pusę susmulkinto česnako. Padidinkite ugnį ir virkite dar 3-4 minutes ant stiprios ugnies. Nuimkite keptuvę nuo kaitros ir nedelsdami patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    5. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai