Midijos kreminiame česnakiniame padaže
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Jei mėgstate jūros gėrybes ir norite pavalgyti greitai bei skaniai, atkreipkite dėmesį į šį receptą. Midijos yra švelnios, aštriame padaže su kremine česnako nata. Nuluptos midijos – labai patogus produktas skaniai pamaitinti visą šeimą. Puikus pasirinkimas greitai paruošti lengvą vakarienę ar karštą užkandį, jei atvyksta nekviesti svečiai. Jei norite, dėl skonio galite pridėti žiupsnelį muskato riešuto. Midijas reikia patiekti iš karto su skrebučiais.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Midijos300 gramų (be kiautų)
-
Česnakai1 vnt
-
Svogūnai40 gramų
-
Petražolės20 gramų
-
Baltas vynas40 mililitrų (sausas)
-
Grietinėlė50 mililitrų (20
-
Sviestas10 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Midijas nuplaukite, sudėkite į sietelį ir leiskite vandeniui visiškai nutekėti.
-
2. Svogūnus ir česnakus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Į keptuvę sudėkite sviestą ir ištirpinkite ant silpnos ugnies. Suberkite smulkintus svogūnus ir pusę česnako, maišydami pakepinkite 10 min. Daržovės turi tapti minkštos.
-
Reklama
-
3. Į keptuvę sudėkite midijas, supilkite vyną ir uždengę troškinkite 3 minutes.
-
4. Į keptuvę supilkite grietinėlę, suberkite smulkiai pjaustytas petražoles ir antrąją pusę susmulkinto česnako. Padidinkite ugnį ir virkite dar 3-4 minutes ant stiprios ugnies. Nuimkite keptuvę nuo kaitros ir nedelsdami patiekite.
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama