Raudonos salotos su silke

Raudonos salotos su silke

5 (5 įvertinimai)

4-6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Ar kada bandėte gaminti raudonas salotas su silke? Jei dar to nepadarėte, kviečiu į virtuvę išbandyti šį nuostabiai paprastą ir įdomų receptą. Šių salotų receptą tam tikru mastu galima pavadinti tinginiu „kailiuku“. Puikus sūdytos žuvies ir daržovių derinys yra tai, ko jums reikia pietums ar vakarienei. Kaip užpilą galite naudoti augalinį aliejų arba majonezą, arba viską kartu.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Burokėliai
    1 vnt
  • Bulvės
    2~3 vnt
  • Silkė
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Svogūnų laiškai
    2~4 vnt (arba saliero stiebas)
  • Augalinis aliejus
    1 pagal skonį
  • Druska
    1 pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Štai paprastas ir nebrangus ingredientų rinkinys, kurio prireiks gaminant salotas su silke.
    1. Štai paprastas ir nebrangus ingredientų rinkinys, kurio prireiks gaminant salotas su silke.
  • Pirmiausia reikia tinkamai nuplauti daržoves ir dėti virti. Tuo tarpu pašalinkite žuvies odą ir kaulus. Atsargiai atskirkite filė.
    2. Pirmiausia reikia tinkamai nuplauti daržoves ir dėti virti. Tuo tarpu pašalinkite žuvies odą ir kaulus. Atsargiai atskirkite filė.
  • Reklama
  • Išvirusias daržoves šiek tiek atvėsinkite, o tada nulupkite. Morkas supjaustykite mažais kubeliais.
    3. Išvirusias daržoves šiek tiek atvėsinkite, o tada nulupkite. Morkas supjaustykite mažais kubeliais.
  • Tada taip pat supjaustykite burokėlius ir bulves. Sudėkite juos į gilų dubenį.
    4. Tada taip pat supjaustykite burokėlius ir bulves. Sudėkite juos į gilų dubenį.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite, supjaustykite kubeliais. Po to – silkė ir truputis saliero arba svogūnų laiškų stiebelių. Taip pat į šias paprastas sa...
    5. Svogūną nulupkite, supjaustykite kubeliais. Po to – silkė ir truputis saliero arba svogūnų laiškų stiebelių. Taip pat į šias paprastas salotas dažnai dedami konservuoti žirneliai (vietoj žalumynų) ir net alyvuogės.
  • Pagal skonį šiek tiek pasūdykite ir viską švelniai išmaišykite. Įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir, jei norite, porą šaukštų majone...
    6. Pagal skonį šiek tiek pasūdykite ir viską švelniai išmaišykite. Įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir, jei norite, porą šaukštų majonezo. Dar kartą gerai išmaišykite ir prieš patiekdami laikykite šaldytuve porą valandų.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai