Trupininis pyragas

Trupininis pyragas

3.8 (6 įvertinimai)

8-9 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Trupininis pyragas paruošiamas labai paprastai ir palyginti greitai, neskaičiuojant laiko, kurį reikia iškepti orkaitėje. Šis nuostabus naminis pyragas vertas bet kokio šventinio stalo. Išorėje trapus ir viduje švelnus pyragas puikiai tiks prie arbatos, kavos, kompoto ar pieno. Galite kepti su įvairiais įdarais. Šiam receptui naudosiu švelnų varškės sūrelį, primenantį suflė. Paprasta ir labai skanu!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    180 gramų
  • Kvietiniai miltai
    300 gramų
  • Cukrus
    150 gramų (100 gramų
  • Tešlos kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis Kiaušiniai
  • Varškės
    400 gramų
  • Vanilinis cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus pyragui gaminti.
    1. Paruoškite ingredientus pyragui gaminti.
  • Paruoškite pyrago įdarą. Į dubenį sudėkite varškę ir kiaušinį.
    2. Paruoškite pyrago įdarą. Į dubenį sudėkite varškę ir kiaušinį.
  • Reklama
  • Įdėkite cukraus ir vanilinio cukraus.
    3. Įdėkite cukraus ir vanilinio cukraus.
  • Varškę, cukrų, kiaušinį ir vanilinį cukrų mikseriu išplakite iki vienalytės, tirštos masės.
    4. Varškę, cukrų, kiaušinį ir vanilinį cukrų mikseriu išplakite iki vienalytės, tirštos masės.
  • Reklama
  • Į atskira dubenį suberkite miltus ir kepimo miltelius.
    5. Į atskira dubenį suberkite miltus ir kepimo miltelius.
  • Suberkite cukrų ir sumaišykite sausus tešlos ingredientus.
    6. Suberkite cukrų ir sumaišykite sausus tešlos ingredientus.
  • Reklama
  • Šaltą sviestą sutarkuokite tiesiai į dubenį su miltais, cukrumi ir kepimo milteliais.
    7. Šaltą sviestą sutarkuokite tiesiai į dubenį su miltais, cukrumi ir kepimo milteliais.
  • Šaukštu, šakute ar ranka sumaišykite sausus ingredientus su sviestu, kol susidarys trupiniai.
    8. Šaukštu, šakute ar ranka sumaišykite sausus ingredientus su sviestu, kol susidarys trupiniai.
  • Reklama
  • Pusę trupinių sudėkite į kepimo indą. Šiek tiek paspauskite ir padarykite aukštesnius kraštus.
    9. Pusę trupinių sudėkite į kepimo indą. Šiek tiek paspauskite ir padarykite aukštesnius kraštus.
  • Varškės įdarą dėkite ant trupinių ir išlyginkite mentele.
    10. Varškės įdarą dėkite ant trupinių ir išlyginkite mentele.
  • Reklama
  • Uždenkite įdarą antrąja trupinių dalimi.
    11. Uždenkite įdarą antrąja trupinių dalimi.
  • Pyragą kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes. Kepimo laikas priklauso nuo jūsų orkaitės.
    12. Pyragą kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes. Kepimo laikas priklauso nuo jūsų orkaitės.
  • Trupininis pyragas yra paruoštas. Atvėsinkite, išimkite iš formos, supjaustykite ir patiekite.
    13. Trupininis pyragas yra paruoštas. Atvėsinkite, išimkite iš formos, supjaustykite ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.8/5 (6 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai