Troškintas upėtakis su daržovėmis
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Upėtakį galima troškinti visą arba gabaliukais. Galite pasiimti visiškai bet kokių daržovių pagal savo skonį. Mes troškinome grilinėje keptuvėje, galite troškinti ir paprastoje keptuvėje, bet tada patiekalas bus kiek riebesnis, nes reikia šiek tiek daugiau aliejaus.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Upėtakis1 vnt (300 gramų)
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Česnakai2 skiltelės
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Pomidoras1 vnt
-
Petražolėspagal skonį
-
Baltasis vynas100 mililitrų (pusiau sausas)
-
Paprika1 vnt
-
Svogūnas1 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Cukinijos100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus, reikalingus troškintam upėtakiui su daržovėmis.
-
2. Išdorokite upėtakį, nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
-
Reklama
-
3. Įkaitinkite grilinę keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite upėtakį po vieną minutę iš abiejų pusių, tada išimkite.
-
4. Nulupkite svogūnus ir supjaustykite griežinėliais. Įdėkite jį į pusę keptuvės vienu sluoksniu.
-
Reklama
-
5. Nulupkite morkas ir supjaustykite griežinėliais. Dėkite į kitą keptuvės pusės.
-
6. Kepkite daržoves 3 minutes, būtinai pamaišykite.
-
Reklama
-
7. Sumaišykite daržoves ir padėkite ant viršaus upėtakį.
-
8. Nulupkite cukiniją, išvalykite sėklas, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į keptuvę.
-
Reklama
-
9. Perpjaukite papriką, išvalykite sėklas, supjaustykite griežinėliais ir padėkite šalia žuvies. Supilkite vyną, uždarykite dangtį ir troškinkite 7 minutes ant silpnos ugnies.
-
10. Supjaustykite pomidorą griežinėliais ir sudėkite į keptuvę su žuvimi ir kitomis daržovėmis.
-
Reklama
-
11. Apverskite žuvį ir troškinkite uždengtą dar 7 minutes. Tada žuvį perkelkite į lėkštę, išdėliokite daržoves, žoleles ir patiekite.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama