Trinta sriuba su morkomis ir obuoliais

Trinta sriuba su morkomis ir obuoliais

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Ar kada nors valgėte obuolių sriubą? Aš ne. Tačiau niekada nevėlu išbandyti ką nors naujo. Ypač tada, kai vaisiai įeina į patiekalo sudėtį, pridedant rūgštaus ir gaivaus skonio. Daržovių sultinys su aštriais priedais – įdomus ir skanus pietų variantas. Vegetarai jums padėkos už šią sočią sriubą. Ir jei laikotės dietos, jums taip pat reikės recepto.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Alyvuogių aliejus
    1 šaukštas
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Susmulkintas imbieras
    2 šaukštai
  • Rūgštus obuolys
    1 vnt
  • Morkos
    700 gramų
  • Daržovių sultinys
    600 mililitrų
  • Muskato riešutas
    1 žiupsnelis
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti viename aliejuje 5 minutes.
    1. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti viename aliejuje 5 minutes.
  • Tada į svogūną suberkite susmulkintą česnaką ir imbierą. Kepkite dar 2-3 minutes maišydami.
    2. Tada į svogūną suberkite susmulkintą česnaką ir imbierą. Kepkite dar 2-3 minutes maišydami.
  • Reklama
  • Tada sudėkite pjaustytas morkas ir kubeliais pjaustytą obuolį. Kepkite visus ingredientus porą minučių ant silpnos ugnies.
    3. Tada sudėkite pjaustytas morkas ir kubeliais pjaustytą obuolį. Kepkite visus ingredientus porą minučių ant silpnos ugnies.
  • Į puodą sudėkite visus šiuos ingredientus su sultiniu. Virkite sriubą ant silpnos ugnies 20 minučių.
    4. Į puodą sudėkite visus šiuos ingredientus su sultiniu. Virkite sriubą ant silpnos ugnies 20 minučių.
  • Reklama
  • Paruoštą sriubą supilkite į trintuvą. Sutrinkite į tyrę, pridėdami muskato riešuto.
    5. Paruoštą sriubą supilkite į trintuvą. Sutrinkite į tyrę, pridėdami muskato riešuto.
  • Į trintą sriubą pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Patiekite su skrebučiais ir žolelėmis. Gero apetito!
    6. Į trintą sriubą pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Patiekite su skrebučiais ir žolelėmis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai