Trinta sriuba su morkomis ir obuoliais
5 (2 įvertinimai)
5 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Ar kada nors valgėte obuolių sriubą? Aš ne. Tačiau niekada nevėlu išbandyti ką nors naujo. Ypač tada, kai vaisiai įeina į patiekalo sudėtį, pridedant rūgštaus ir gaivaus skonio. Daržovių sultinys su aštriais priedais – įdomus ir skanus pietų variantas. Vegetarai jums padėkos už šią sočią sriubą. Ir jei laikotės dietos, jums taip pat reikės recepto.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Alyvuogių aliejus1 šaukštas
-
Svogūnai1 vnt
-
Česnakai2 skiltelės
-
Susmulkintas imbieras2 šaukštai
-
Rūgštus obuolys1 vnt
-
Morkos700 gramų
-
Daržovių sultinys600 mililitrų
-
Muskato riešutas1 žiupsnelis
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti viename aliejuje 5 minutes.
-
2. Tada į svogūną suberkite susmulkintą česnaką ir imbierą. Kepkite dar 2-3 minutes maišydami.
-
Reklama
-
3. Tada sudėkite pjaustytas morkas ir kubeliais pjaustytą obuolį. Kepkite visus ingredientus porą minučių ant silpnos ugnies.
-
4. Į puodą sudėkite visus šiuos ingredientus su sultiniu. Virkite sriubą ant silpnos ugnies 20 minučių.
-
Reklama
-
5. Paruoštą sriubą supilkite į trintuvą. Sutrinkite į tyrę, pridėdami muskato riešuto.
-
6. Į trintą sriubą pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Patiekite su skrebučiais ir žolelėmis. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama