Traškučių užkandukai
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Šiandien siūlau šventiniam stalui paruošti paprastą, bet apetitą keliantį ir labai skanų užkandį su traškučiais. Šis užkandis be išimties su traškiu traškučių pagrindu ir subtiliomis salotomis patiks visiems. Pasirinkite vienodo dydžio traškučius, kad jie atrodytų reprezentatyviai. Pačiam užkandžiui paruošime greitas salotas iš krabų lazdelių, kukurūzų, kreminės varškės ir žolelių. Užpildykite traškučius salotomis prieš pat patiekdami, kad traškučiai nesumirktų. Atkreipkite dėmesį į receptą ir gaminkite su malonumu!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Traškučiai10 vnt
-
Krabų lazdelės6 vnt
-
Konservuoti kukurūzai100 gramų
-
Kreminė varškė1 arbatinis šaukštelis
-
Majonezas1 šaukštas
-
Krapai5 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Krabų lazdeles supjaustykite mažais kubeliais. Nedelsdami perkelkite griežinėlius į dubenį.
-
Reklama
-
3. Atidarykite konservuotus kukurūzus ir nusausinkite sultis. Sudėkite kukurūzus į dubenį su krabų lazdelėmis.
-
4. Šviežius krapus nuplaukite ir nusausinkite, smulkiai supjaustykite ir suberkite į salotas.
-
Reklama
-
5. Ingredientus pagardinkite majonezu ir kremine varške, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
-
6. Sumaišykite visus ingredientus.
-
Reklama
-
7. Užkandį paskleiskite ant traškučių. Nedelsdami patiekite užkandį.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama