Traškiai keptas žiedinis kopūstas
5 (1 įvertinimai)
								6  Porcijos
						
								30 min.
						Apie receptą
Daržovės gali būti ne tik sveikos, bet ir tikrai skanios. Tiesiog pažvelkite į šią idėją, kaip kepti traškius keptus žiedinius kopūstus. Neabejoju, kad iš karto norėsite išbandyti. Tai gali būti, pavyzdžiui, užkandis patiekiamas su padažu arba garnyras karštam patiekalui. Labai patogu naudoti maišelį, kad miltai tolygiai paskirstytų žiedynus. Bet pakalbėkime apie viską iš eilės.
Paskirtis: Užkandžių receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# DaržovėsReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Žiediniai kopūstai1 vnt
- 
													Kiaušinis2 vnt
- 
													Miltai1 stiklinė
- 
													Garstyčios1 arbatinis šaukštelis
- 
													Druska ir prieskoniaipagal skonį (paprika, džiovintas svogūnas ir česnakas, aitrioji paprika, žolelės)
- 
													Aliejuspagal poreikį
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Kopūstą nuplaukite, padalinkite į žiedynus. 5 minutes panardinkite į verdantį pasūdytą vandenį. 1. Kopūstą nuplaukite, padalinkite į žiedynus. 5 minutes panardinkite į verdantį pasūdytą vandenį.
- 
                                                     2. Tada padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nudžiūtų ir atvėstų. 2. Tada padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nudžiūtų ir atvėstų.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Maišelyje arba giliame dubenyje sumaišykite miltus su druska ir prieskoniais. 3. Maišelyje arba giliame dubenyje sumaišykite miltus su druska ir prieskoniais.
- 
                                                     4. Atskirai išplakti kiaušinius su garstyčiomis. 4. Atskirai išplakti kiaušinius su garstyčiomis.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Kiekvieną gėlę įmerkite į kiaušinį. 5. Kiekvieną gėlę įmerkite į kiaušinį.
- 
                                                     6. Tada į miltus. 6. Tada į miltus.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Gerai išmaišykite, kad miltai gerai apsemtų kopūstą. 7. Gerai išmaišykite, kad miltai gerai apsemtų kopūstą.
- 
                                                     8. Žiedynus paskleiskite įkaitintoje keptuvėje, kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos. 8. Žiedynus paskleiskite įkaitintoje keptuvėje, kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos.
- 
Reklama
- 
                                                     9. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 9. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















