Tortas su vaisiais ir želatina

Tortas su vaisiais ir želatina

3.8 (42 įvertinimai)

8-10 Porcijos
6 val.

Apie receptą

Kokios šventės be torto? Naminis, rankomis gamintas tortas padarys jūsų šventę dar skanesnę ir linksmesnę. Svečiai bus sužavėti šiuo naminiu tortu su želatina. Subtilus, vidutiniškai saldus, su vaisių gabalėliais – ne tortas, o skanėstas! Jums bus įdomu paruošti tokį tortą, originaliai išdėliodami vaisių gabalėlius galėsite sukurti savo unikalų tortą.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Cukrus
    1,5 puodelio (0,5 puodelio
  • Miltai
    1 stiklinė
  • Soda
    1 arbatinis šaukštelis
  • Apelsinas
    3 vnt
  • Mandarinas
    3 vnt
  • Konservuoti ananasai
    150 gramų
  • Bananas
    1 vnt
  • Želatina
    50 gramų
  • Vanilinis cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinė
    900 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Želatiną pamirkykite šaltame vandenyje pagal pakuotės instrukcijas.
    1. Želatiną pamirkykite šaltame vandenyje pagal pakuotės instrukcijas.
  • Kiaušinius išplakti su cukrumi ir soda. Tada suberkite miltus ir gerai išplakite, kad neliktų gumuliukų.
    2. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir soda. Tada suberkite miltus ir gerai išplakite, kad neliktų gumuliukų.
  • Reklama
  • Tešlą supilti į formą ir kepti 180 laipsnių temperatūroje 15-20 min.
    3. Tešlą supilti į formą ir kepti 180 laipsnių temperatūroje 15-20 min.
  • Paruoštą biskvitą supjaustykite mažais gabalėliais.
    4. Paruoštą biskvitą supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Reklama
  • Apelsinus supjaustykite apskritimais, mandarinus išardykite griežinėliais.
    5. Apelsinus supjaustykite apskritimais, mandarinus išardykite griežinėliais.
  • Ananasą ir bananą supjaustykite kubeliais.
    6. Ananasą ir bananą supjaustykite kubeliais.
  • Reklama
  • Išbrinkusią želatiną ištirpinkite ir atidėkite į šalį. Grietinę gerai išplakti su cukrumi, suberti vanilinį cukrų ir toliau plakant plona...
    7. Išbrinkusią želatiną ištirpinkite ir atidėkite į šalį. Grietinę gerai išplakti su cukrumi, suberti vanilinį cukrų ir toliau plakant plona srovele supilti želatinos tirpalą.
  • Formos dugną išklojame maistine plėvele ir gražiai išdėliojame paruoštus vaisius.
    8. Formos dugną išklojame maistine plėvele ir gražiai išdėliojame paruoštus vaisius.
  • Reklama
  • Tada išdėliokite dalį biskvito gabalėlių ir dalį vaisių.
    9. Tada išdėliokite dalį biskvito gabalėlių ir dalį vaisių.
  • Supilkite pusę žėlė. Tada vėl išdėliokite biskvito ir vaisių gabaliukus. Supilkite likusią želė ir padėkite tortą į šaldytuvą. Tortas sus...
    10. Supilkite pusę žėlė. Tada vėl išdėliokite biskvito ir vaisių gabaliukus. Supilkite likusią želė ir padėkite tortą į šaldytuvą. Tortas sustingsta 4 valandas.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.8/5 (42 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai