Tortas su jogurtu ir želatina

Tortas su jogurtu ir želatina

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
4 val.

Apie receptą

Lengvas ir skanus minkštas pyragas. Jame yra mažiau kalorijų nei sviestiniuose pyraguose. Pagaminkite šį skanų pyragą. Skanus ir švelnus pyragas patiks visiems be išimties. Tai ypač gerai karštą vasarą. Labai malonu iš šaldytuvo ištraukti šio pyrago gabalėlį ir mėgautis juo pavėsyje. Priešais jus yra pyrago su jogurtu ir želatina receptas. Jo paruošimo procesas visai nesudėtingas, tad jums pavyks. Skanaus deserto!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Grietinė
    200 gramų (100 g
  • Kondensuotas pienas
    400 gramų (200 g
  • Cukrus
    2.5 šaukštai
  • Miltai
    3/4 stiklinės
  • Soda
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Citrinų sultys arba actas
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Jogurtas
    500 mililitrų
  • Vanduo
    100 mililitrų
  • Želatina
    20 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Visų pirma išsikepame biskvitą. Norėdami tai padaryti, sumaišykite kiaušinį, druską ir cukrų.
    1. Visų pirma išsikepame biskvitą. Norėdami tai padaryti, sumaišykite kiaušinį, druską ir cukrų.
  • Įdėkite 100 gramų grietinės.
    2. Įdėkite 100 gramų grietinės.
  • Reklama
  • Kiaušinius išplakti su grietine ir supilti kondensuotą pieną. Plakti.
    3. Kiaušinius išplakti su grietine ir supilti kondensuotą pieną. Plakti.
  • Dabar suberkite miltus ir gerai išplakite, kad neliktų gumuliukų.
    4. Dabar suberkite miltus ir gerai išplakite, kad neliktų gumuliukų.
  • Reklama
  • Sodą nugesinkite citrinos sultimis arba actu ir supilkite į tešlą. Plakti.
    5. Sodą nugesinkite citrinos sultimis arba actu ir supilkite į tešlą. Plakti.
  • Kepimo formą ištepkite aliejumi, supilkite į ją tešlą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val.
    6. Kepimo formą ištepkite aliejumi, supilkite į ją tešlą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val.
  • Reklama
  • Paruoštas biskvitas turi atvėsti formoje.
    7. Paruoštas biskvitas turi atvėsti formoje.
  • Želatiną pamirkykite šaltame vandenyje ir, kai išbrinks, pakaitinkite, kol visiškai ištirps.
    8. Želatiną pamirkykite šaltame vandenyje ir, kai išbrinks, pakaitinkite, kol visiškai ištirps.
  • Reklama
  • Dubenyje sumaišykite jogurtą, grietinę ir likusį kondensuotą pieną. Gerai išplakite.
    9. Dubenyje sumaišykite jogurtą, grietinę ir likusį kondensuotą pieną. Gerai išplakite.
  • Plona srovele supilkite želatiną ir toliau plakite. Turėtume gauti vienalytę masę.
    10. Plona srovele supilkite želatiną ir toliau plakite. Turėtume gauti vienalytę masę.
  • Reklama
  • Jogurto mišinį supilkite ant atvėsusio biskvito ir padėkite pyragą į šaldytuvą, kad sustingtų. Pyragą galite papuošti bet kokiomis uogomi...
    11. Jogurto mišinį supilkite ant atvėsusio biskvito ir padėkite pyragą į šaldytuvą, kad sustingtų. Pyragą galite papuošti bet kokiomis uogomis ar vaisiais ir apibarstyti tarkuotu šokoladu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai