Tortas su biskvito gabalėliais ir vaisiais

Tortas su biskvito gabalėliais ir vaisiais

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Paprastas torto su biskvito gabaliukais ir vaisiais receptas skirtas tiems, kurie nori svečius pamaloninti kuo nors skanaus, bet nėra pasiruošę skirti daug laiko ruošimui. Čia viskas labai paprasta! Torto su biskvito gabaliukais ir vaisiais receptas kaip tik jums! Būtinai išbandykite ir suprasite, kad kai kurių kepinių net nereikia kepti – ir be to jie bus skanūs ir gražūs, tarsi konditerijos šefas būtų ką tik atnešęs į virtuvę! Šis pyragas yra skanus ir gražus. Manau, svečiams patiks!

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Pieno produktai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Biskvitas
    2~3 vnt
  • Nutella
    1 vnt (didelis stiklainis)
  • Marcipanas
    140 gramų
  • Plakta grietinėlė
    200 gramų
  • Varškė
    100 gramų
  • Cukruoti vaisiai
    50 gramų
  • Vaisiai
    150 gramų
  • Šokolado lašai
    50 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Plonai iškočiokite marcipaną ir dėkite į kepimo indą, kad padarytumėte šonus. Likusią dalį nupjauname, bet neišmetame.
    1. Plonai iškočiokite marcipaną ir dėkite į kepimo indą, kad padarytumėte šonus. Likusią dalį nupjauname, bet neišmetame.
  • Teptuku ištepkite marcipaną su Nutella.
    2. Teptuku ištepkite marcipaną su Nutella.
  • Reklama
  • Toliau - supjaustykite biskvitą gabalėliais, išdėliokite sluoksnį.
    3. Toliau - supjaustykite biskvitą gabalėliais, išdėliokite sluoksnį.
  • Dubenyje sumaišykite varškę, plaktą grietinėlę ir marcipanų likučius. Toliau – vaisių gabaliukai, šokoladas ir cukruoti vaisiai.
    4. Dubenyje sumaišykite varškę, plaktą grietinėlę ir marcipanų likučius. Toliau – vaisių gabaliukai, šokoladas ir cukruoti vaisiai.
  • Reklama
  • Šiuo mišiniu aptepame biskvito viršų. O ant šio mišinio – vėl biskvito sluoksnis.
    5. Šiuo mišiniu aptepame biskvito viršų. O ant šio mišinio – vėl biskvito sluoksnis.
  • Tortą atsargiai apverskite, išimkite iš formos ir iš visų pusių gausiai aptepkite šokolado pasta.
    6. Tortą atsargiai apverskite, išimkite iš formos ir iš visų pusių gausiai aptepkite šokolado pasta.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai