Tortas Pavlova su avietėmis ir pistacijomis
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Vasarą tikrai turėtumėte gaminti subtiliausią Pavlovos tortą, ir žinoma jis yra su avietėmis ir pistacijomis tai yra klasikinis skonių derinys. Gaminti labai paprasta! Nepaisant gražios ir rafinuotos šio skanaus legendinio Pavlovos torto išvaizdos, jį paruošti labai paprasta. Puikus bezės pagrindo priedas – kreminis pistacijų kremas su avietėmis, kurios kartu sukuria nepakartojamą skonių gamą.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušinio baltymas4 vnt
-
Cukraus pudra175 gramai (150 gramų
-
Druska1 žiupsnelis
-
Citrinų actas1 arbatinis šaukštelis (arba baltasis vynas)
-
Kukurūzų krakmolas1 arbatinis šaukštelis
-
Grietinėlė200 gramų (32
-
Vanilės ekstraktas1 arbatinis šaukštelis (arba vanilinis cukrus)
-
Pistacijų pasta 100%1 arbatinis šaukštelis
-
Pistacijos30 gramų
-
Avietės100~150 gramų (šviežios)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Kiaušinių baltymus supilkite į dubenį, įberkite žiupsnelį druskos ir plakite, kol susidarys minkštos smailės.
-
Reklama
-
3. Supilkite 1 arbatinį šaukštelį acto, palaipsniui plakant, supilkite cukraus pudros (150 gramų) ir krakmolo mišinį.
-
4. Kiaušinių baltymus išplakti iki standumo. Sukant dubenį išplakti baltymai turi likti nejudantys.
-
Reklama
-
5. Išplaktą baltymų masę perkelkite į konditerinį maišelį ir išdėliokite ant kepimo skardos „lizdelių“ pavidalu su nedideliu įdubimu viduje. Įkaitinkite orkaitę režimu „Viršus, apačia + konvekcija“ iki 90 laipsnių, kepkite (džiovinkite) 2 valandas.
-
6. Kol bezės kepa, susmulkinkite pistacijas.
-
Reklama
-
7. Norėdami paruošti kremą, atšaldytą grietinėlę išplakite su 1 šaukštu cukraus pudros ir vanilinio cukraus. Plakite iki tankios masės.
-
8. Į grietinėlę įpilkite 1 arbatinį šaukštelį pistacijų pastos, išplakite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
9. Meringuose esančias skylutes užpildykite pistacijų kremu. Tai geriau padaryti per konditerinį maišelį su garbanotu antgaliu. Susmulkintas pistacijas paskleiskite ant grietinėlės.
-
10. Pavlovos tortukus papuoškite šviežiomis avietėmis ir patiekite.
-
Reklama
-
11. Tortai neįprastai švelnūs ir purūs. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama