Tortas Pavlova su avietėmis ir pistacijomis

Tortas Pavlova su avietėmis ir pistacijomis

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Vasarą tikrai turėtumėte gaminti subtiliausią Pavlovos tortą, ir žinoma jis yra su avietėmis ir pistacijomis tai yra klasikinis skonių derinys. Gaminti labai paprasta! Nepaisant gražios ir rafinuotos šio skanaus legendinio Pavlovos torto išvaizdos, jį paruošti labai paprasta. Puikus bezės pagrindo priedas – kreminis pistacijų kremas su avietėmis, kurios kartu sukuria nepakartojamą skonių gamą.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušinio baltymas
    4 vnt
  • Cukraus pudra
    175 gramai (150 gramų
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Citrinų actas
    1 arbatinis šaukštelis (arba baltasis vynas)
  • Kukurūzų krakmolas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinėlė
    200 gramų (32
  • Vanilės ekstraktas
    1 arbatinis šaukštelis (arba vanilinis cukrus)
  • Pistacijų pasta 100%
    1 arbatinis šaukštelis
  • Pistacijos
    30 gramų
  • Avietės
    100~150 gramų (šviežios)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Kiaušinių baltymus supilkite į dubenį, įberkite žiupsnelį druskos ir plakite, kol susidarys minkštos smailės.
    2. Kiaušinių baltymus supilkite į dubenį, įberkite žiupsnelį druskos ir plakite, kol susidarys minkštos smailės.
  • Reklama
  • Supilkite 1 arbatinį šaukštelį acto, palaipsniui plakant, supilkite cukraus pudros (150 gramų) ir krakmolo mišinį.
    3. Supilkite 1 arbatinį šaukštelį acto, palaipsniui plakant, supilkite cukraus pudros (150 gramų) ir krakmolo mišinį.
  • Kiaušinių baltymus išplakti iki standumo. Sukant dubenį išplakti baltymai turi likti nejudantys.
    4. Kiaušinių baltymus išplakti iki standumo. Sukant dubenį išplakti baltymai turi likti nejudantys.
  • Reklama
  • Išplaktą baltymų masę perkelkite į konditerinį maišelį ir išdėliokite ant kepimo skardos „lizdelių“ pavidalu su nedideliu įdubimu viduje....
    5. Išplaktą baltymų masę perkelkite į konditerinį maišelį ir išdėliokite ant kepimo skardos „lizdelių“ pavidalu su nedideliu įdubimu viduje. Įkaitinkite orkaitę režimu „Viršus, apačia + konvekcija“ iki 90 laipsnių, kepkite (džiovinkite) 2 valandas.
  • Kol bezės kepa, susmulkinkite pistacijas.
    6. Kol bezės kepa, susmulkinkite pistacijas.
  • Reklama
  • Norėdami paruošti kremą, atšaldytą grietinėlę išplakite su 1 šaukštu cukraus pudros ir vanilinio cukraus. Plakite iki tankios masės.
    7. Norėdami paruošti kremą, atšaldytą grietinėlę išplakite su 1 šaukštu cukraus pudros ir vanilinio cukraus. Plakite iki tankios masės.
  • Į grietinėlę įpilkite 1 arbatinį šaukštelį pistacijų pastos, išplakite iki vientisos masės.
    8. Į grietinėlę įpilkite 1 arbatinį šaukštelį pistacijų pastos, išplakite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Meringuose esančias skylutes užpildykite pistacijų kremu. Tai geriau padaryti per konditerinį maišelį su garbanotu antgaliu. Susmulkintas...
    9. Meringuose esančias skylutes užpildykite pistacijų kremu. Tai geriau padaryti per konditerinį maišelį su garbanotu antgaliu. Susmulkintas pistacijas paskleiskite ant grietinėlės.
  • Pavlovos tortukus papuoškite šviežiomis avietėmis ir patiekite.
    10. Pavlovos tortukus papuoškite šviežiomis avietėmis ir patiekite.
  • Reklama
  • Tortai neįprastai švelnūs ir purūs. Skanaus!
    11. Tortai neįprastai švelnūs ir purūs. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai