Kiaulienos šonkauliukai troškinti su bulvėmis
3 (2 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val. 10 min.
Apie receptą
Tarp daugybės skirtingų kiaulienos patiekalų verta atkreipti ypatingą dėmesį į kiaulienos šonkauliukus su bulvėmis. Labai laimėjęs patiekalas tiek šventiniam stalui, tiek sotiems pietums. Kiaulienos šonkaulius mėgsta jei ne visi, tai tikrai daugelis. Ir šiandien aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti kiaulienos šonkaulius, troškintus su bulvėmis.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos šonkauliukai1 kilogramas
-
Bulvės1 kilogramas
-
Svogūnai200 gramų
-
Morkos200 gramų
-
Česnakai2 skiltelės
-
Aliejus4 šaukštai
-
Vanduo150~250 mililitrų
-
Druskapagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Žalumynai1 saujelė
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kiaulienos šonkaulius supjaustykite, nuplaukite ir, jei reikia, supjaustykite.
-
2. Nuluptas morkas supjaustykite griežinėliais arba mažesniais griežinėliais.
-
Reklama
-
3. Nuluptą svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
-
4. Šonkauliukus apkepkite keptuvėje ant stiprios ugnies, kol iš abiejų pusių susidarys gardi plutelė. Sudėkite juos į puodą storu dugnu.
-
Reklama
-
5. Dabar apkepkite morkas ir svogūnus ant vidutinės ugnies.
-
6. Į šonkaulius suberkite svogūnus ir morkas, užpilkite virintu vandeniu, pasūdykite ir troškinkite uždengę apie 20 min.
-
Reklama
-
7. Bulves nulupkite, supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į mėsą. Suberkite prieskonius pagal skonį ir viską kartu troškinkite dar 20-25 minutes.
-
8. Suberkite susmulkintą česnaką ir troškinkite su bulvėmis dar 10 minučių.
-
Reklama
-
9. Patiekite su smulkiai pjaustytomis šviežiomis žolelėmis. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama