Kiaulienos šonkauliukai troškinti su bulvėmis

Kiaulienos šonkauliukai troškinti su bulvėmis

3 (2 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Tarp daugybės skirtingų kiaulienos patiekalų verta atkreipti ypatingą dėmesį į kiaulienos šonkauliukus su bulvėmis. Labai laimėjęs patiekalas tiek šventiniam stalui, tiek sotiems pietums. Kiaulienos šonkaulius mėgsta jei ne visi, tai tikrai daugelis. Ir šiandien aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti kiaulienos šonkaulius, troškintus su bulvėmis.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos šonkauliukai
    1 kilogramas
  • Bulvės
    1 kilogramas
  • Svogūnai
    200 gramų
  • Morkos
    200 gramų
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Aliejus
    4 šaukštai
  • Vanduo
    150~250 mililitrų
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Žalumynai
    1 saujelė
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaulienos šonkaulius supjaustykite, nuplaukite ir, jei reikia, supjaustykite.
    1. Kiaulienos šonkaulius supjaustykite, nuplaukite ir, jei reikia, supjaustykite.
  • Nuluptas morkas supjaustykite griežinėliais arba mažesniais griežinėliais.
    2. Nuluptas morkas supjaustykite griežinėliais arba mažesniais griežinėliais.
  • Reklama
  • Nuluptą svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
    3. Nuluptą svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
  • Šonkauliukus apkepkite keptuvėje ant stiprios ugnies, kol iš abiejų pusių susidarys gardi plutelė. Sudėkite juos į puodą storu dugnu.
    4. Šonkauliukus apkepkite keptuvėje ant stiprios ugnies, kol iš abiejų pusių susidarys gardi plutelė. Sudėkite juos į puodą storu dugnu.
  • Reklama
  • Dabar apkepkite morkas ir svogūnus ant vidutinės ugnies.
    5. Dabar apkepkite morkas ir svogūnus ant vidutinės ugnies.
  • Į šonkaulius suberkite svogūnus ir morkas, užpilkite virintu vandeniu, pasūdykite ir troškinkite uždengę apie 20 min.
    6. Į šonkaulius suberkite svogūnus ir morkas, užpilkite virintu vandeniu, pasūdykite ir troškinkite uždengę apie 20 min.
  • Reklama
  • Bulves nulupkite, supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į mėsą. Suberkite prieskonius pagal skonį ir viską kartu troškinkite dar 2...
    7. Bulves nulupkite, supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į mėsą. Suberkite prieskonius pagal skonį ir viską kartu troškinkite dar 20-25 minutes.
  • Suberkite susmulkintą česnaką ir troškinkite su bulvėmis dar 10 minučių.
    8. Suberkite susmulkintą česnaką ir troškinkite su bulvėmis dar 10 minučių.
  • Reklama
  • Patiekite su smulkiai pjaustytomis šviežiomis žolelėmis. Gero apetito!
    9. Patiekite su smulkiai pjaustytomis šviežiomis žolelėmis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai