Tinginys su pienu

Tinginys su pienu

5 (3 įvertinimai)

4 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Tinginys yra mėgstamiausias ir labai populiarus visų laikų desertas. Šis tinginys pagaminamas labai greitai ir jį akimirksniu suvalgo, ypač vaikai. Atkreipkite dėmesį į receptą! Norėdami paruošti tinginį, bet kokius trapius sausainius (be įdaro) sutrinkite į trupinius ir sumaišykite su lydytu sviestu ir kitais ingredientais. Po to belieka iš paruoštos masės suformuoti tinginį ir laukti, kol ji visiškai sustings.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Trapios tešlos sausainiai
    400 gramų
  • Sviestas
    150 gramų
  • Pienas
    3 šaukštai
  • Cukrus
    80 gramų
  • Kakava
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nedelsdami paruoškite visus reikiamus ingredientus.
    1. Nedelsdami paruoškite visus reikiamus ingredientus.
  • Sausainius sulaužykite gabalėliais ir sudėkite į smulkintuvo dubenį.
    2. Sausainius sulaužykite gabalėliais ir sudėkite į smulkintuvo dubenį.
  • Reklama
  • Įjunkite įrenginį 30-40 sekundžių. Galutinis rezultatas turėtų būti smulkūs trupiniai.
    3. Įjunkite įrenginį 30-40 sekundžių. Galutinis rezultatas turėtų būti smulkūs trupiniai.
  • Dubenyje sumaišykite cukrų ir kakavą.
    4. Dubenyje sumaišykite cukrų ir kakavą.
  • Reklama
  • Visą sviestą, supjaustytą gabalėliais, sudėkite į puodą. Ant silpnos ugnies, nuolat maišydami šaukštu, ištirpinkite sviestą.
    5. Visą sviestą, supjaustytą gabalėliais, sudėkite į puodą. Ant silpnos ugnies, nuolat maišydami šaukštu, ištirpinkite sviestą.
  • Į puodą su lydytu sviestu supilkite pieno, kakavos ir cukraus mišinį.
    6. Į puodą su lydytu sviestu supilkite pieno, kakavos ir cukraus mišinį.
  • Reklama
  • Kruopščiai sumaišykite visus ingredientus ir trumpai troškinkite ant silpnos ugnies nuolat maišydami, kol cukrus visiškai ištirps.
    7. Kruopščiai sumaišykite visus ingredientus ir trumpai troškinkite ant silpnos ugnies nuolat maišydami, kol cukrus visiškai ištirps.
  • Visus sausainių trupinius iš smulkintuvo dubenėlio sudėkite į didelį dubenį ir supilkite ant jų šokolado mišinį.
    8. Visus sausainių trupinius iš smulkintuvo dubenėlio sudėkite į didelį dubenį ir supilkite ant jų šokolado mišinį.
  • Reklama
  • Abu mišinius stipriai išmaišykite šaukštu, kol pasiskirstys tolygiai.
    9. Abu mišinius stipriai išmaišykite šaukštu, kol pasiskirstys tolygiai.
  • Tada šią vienalytę šokoladinę masę dėkite ant maistinės plėvelės ir iš šios masės suformuokite „dešrą“, sandariai suvyniodami į maistinę ...
    10. Tada šią vienalytę šokoladinę masę dėkite ant maistinės plėvelės ir iš šios masės suformuokite „dešrą“, sandariai suvyniodami į maistinę plėvelę. Gavau dvi dešreles. Tada šiuos šokoladinius ruošinius dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų 2-3 valandoms.
  • Reklama
  • Išimkite tinginį iš šaldytuvo ir nuimkite maistinę plėvelę.
    11. Išimkite tinginį iš šaldytuvo ir nuimkite maistinę plėvelę.
  • Tinginį supjaustykite plonais griežinėliais, dėkite į lėkštę ir patiekite.
    12. Tinginį supjaustykite plonais griežinėliais, dėkite į lėkštę ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai