Tinginių čeburekai su malta mėsa

Tinginių čeburekai su malta mėsa

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Kepkite skanius ir sočius tinginių čeburekius su kefyru ir malta mėsa. Tešla paruošiama greitai ir lengvai; įdarui naudokite bet kokį faršą. Įdarui naudokite bet kokį faršą, aš naudojau kiaulieną. Taip pat pagal savo skonį galite naudoti vištienos arba jautienos faršą.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kvietiniai miltai
    350 gramų
  • Kefyras
    200 gramų
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Kepimo soda
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Malta mėsa
    200 gramų
  • Augalinis aliejus
    50~60 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Į dubenį supilkite kambario temperatūros kefyrą, suberkite sodą ir išmaišykite. Palikite mišinį porą minučių, kad soda gerai ištirptų.
    2. Į dubenį supilkite kambario temperatūros kefyrą, suberkite sodą ir išmaišykite. Palikite mišinį porą minučių, kad soda gerai ištirptų.
  • Reklama
  • Į tešlą įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite.
    3. Į tešlą įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite.
  • Suberkite išsijotus miltus.
    4. Suberkite išsijotus miltus.
  • Reklama
  • Išmaišykite tešlą, jos konsistencija bus kaip blynų tešla, tiršta, bet ne skysta.
    5. Išmaišykite tešlą, jos konsistencija bus kaip blynų tešla, tiršta, bet ne skysta.
  • Į keptuvę supilkite porą šaukštų aliejaus, įkaitinkite ant vidutinės ugnies, dėkite porą šaukštų tešlos, šaukštu išlyginkite ir suberkite...
    6. Į keptuvę supilkite porą šaukštų aliejaus, įkaitinkite ant vidutinės ugnies, dėkite porą šaukštų tešlos, šaukštu išlyginkite ir suberkite faršą. Taip kepkite porą minučių.
  • Reklama
  • Pusę tešlos užlenkite, kad pasidengtų įdaras. Čeburekus apkepkite iš abiejų pusių dar porą minučių. Tokiu būdu iškepkite visus čeburekus.
    7. Pusę tešlos užlenkite, kad pasidengtų įdaras. Čeburekus apkepkite iš abiejų pusių dar porą minučių. Tokiu būdu iškepkite visus čeburekus.
  • Gatavus čeburekus patiekite iš karto.
    8. Gatavus čeburekus patiekite iš karto.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai