Tinginių čeburekai su malta mėsa
5 (2 įvertinimai)
5 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Kepkite skanius ir sočius tinginių čeburekius su kefyru ir malta mėsa. Tešla paruošiama greitai ir lengvai; įdarui naudokite bet kokį faršą. Įdarui naudokite bet kokį faršą, aš naudojau kiaulieną. Taip pat pagal savo skonį galite naudoti vištienos arba jautienos faršą.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kvietiniai miltai350 gramų
-
Kefyras200 gramų
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Kepimo soda0.5 arbatinio šaukštelio
-
Malta mėsa200 gramų
-
Augalinis aliejus50~60 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Į dubenį supilkite kambario temperatūros kefyrą, suberkite sodą ir išmaišykite. Palikite mišinį porą minučių, kad soda gerai ištirptų.
-
Reklama
-
3. Į tešlą įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite.
-
4. Suberkite išsijotus miltus.
-
Reklama
-
5. Išmaišykite tešlą, jos konsistencija bus kaip blynų tešla, tiršta, bet ne skysta.
-
6. Į keptuvę supilkite porą šaukštų aliejaus, įkaitinkite ant vidutinės ugnies, dėkite porą šaukštų tešlos, šaukštu išlyginkite ir suberkite faršą. Taip kepkite porą minučių.
-
Reklama
-
7. Pusę tešlos užlenkite, kad pasidengtų įdaras. Čeburekus apkepkite iš abiejų pusių dar porą minučių. Tokiu būdu iškepkite visus čeburekus.
-
8. Gatavus čeburekus patiekite iš karto.
-
Reklama
-
9. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama