Tinginių čeburekai iš vaflių
5 (2 įvertinimai)
10 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Tinginių [searcgh=čeburekai], yra seniai pamirštas skanaus ir greito užkandžio receptas. Vafliai su malta mėsa yra šiek tiek panašūs į čeburekus, bet, žinoma, jie jų nepakeis. Mano nuomone, tai puiki idėja užkandžiui visai šeimai ir ne tik. Tiems, kurie nemėgsta dirbti su tešla, šis receptas tikrai patiks. Galite naudoti bet kokį jums patinkantį faršą, taip pat galite gaminti šiuos vaflius su vegetarišku įdaru, pavyzdžiui, daržovių ir sūrio.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnas1 vnt
-
Kiaušiniai2~4 vnt
-
Malta mėsa300 gramų
-
Druska ir prieskoniaipagal skonį
-
Vafliaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Svogūną nulupkite ir supjaustykite į 2 dalis. Tada dedate į trintuvą ir sumalate.
-
2. Maltą mėsą (kiaulienos, jautienos) sumaišykite su smulkintu svogūnu, įberkite druskos pagal skonį ir bet kokių pageidaujamų prieskonių.
-
Reklama
-
3. Į dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir gerai išmaišykite.
-
4. Paimkite vaflį, ant jo uždėkite nedidelį kiekį faršo ir paskleiskite, tada uždenkite antra vaflio lakštu.
-
Reklama
-
5. Gaunate tokius vaflinius pyragėlius.
-
6. Vaflinį pyragėlį iš abiejų pusių pamerkite į kiaušinių plakinį ir dėkite į įkaitintą keptuvę.
-
Reklama
-
7. Kepkite ant silpnos ugnies, kol mėsa iškeps, tada apverskite.
-
8. Perkelkite vaflius ant popierinių servetėlių, kad susigertų riebalų perteklius, tada patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama