Tinginių čeburekai iš vaflių

Tinginių čeburekai iš vaflių

5 (2 įvertinimai)

10 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Tinginių [searcgh=čeburekai], yra seniai pamirštas skanaus ir greito užkandžio receptas. Vafliai su malta mėsa yra šiek tiek panašūs į čeburekus, bet, žinoma, jie jų nepakeis. Mano nuomone, tai puiki idėja užkandžiui visai šeimai ir ne tik. Tiems, kurie nemėgsta dirbti su tešla, šis receptas tikrai patiks. Galite naudoti bet kokį jums patinkantį faršą, taip pat galite gaminti šiuos vaflius su vegetarišku įdaru, pavyzdžiui, daržovių ir sūrio.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnas
    1 vnt
  • Kiaušiniai
    2~4 vnt
  • Malta mėsa
    300 gramų
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
  • Vafliai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūną nulupkite ir supjaustykite į 2 dalis. Tada dedate į trintuvą ir sumalate.
    1. Svogūną nulupkite ir supjaustykite į 2 dalis. Tada dedate į trintuvą ir sumalate.
  • Maltą mėsą (kiaulienos, jautienos) sumaišykite su smulkintu svogūnu, įberkite druskos pagal skonį ir bet kokių pageidaujamų prieskonių.
    2. Maltą mėsą (kiaulienos, jautienos) sumaišykite su smulkintu svogūnu, įberkite druskos pagal skonį ir bet kokių pageidaujamų prieskonių.
  • Reklama
  • Į dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir gerai išmaišykite.
    3. Į dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir gerai išmaišykite.
  • Paimkite vaflį, ant jo uždėkite nedidelį kiekį faršo ir paskleiskite, tada uždenkite antra vaflio lakštu.
    4. Paimkite vaflį, ant jo uždėkite nedidelį kiekį faršo ir paskleiskite, tada uždenkite antra vaflio lakštu.
  • Reklama
  • Gaunate tokius vaflinius pyragėlius.
    5. Gaunate tokius vaflinius pyragėlius.
  • Vaflinį pyragėlį iš abiejų pusių pamerkite į kiaušinių plakinį ir dėkite į įkaitintą keptuvę.
    6. Vaflinį pyragėlį iš abiejų pusių pamerkite į kiaušinių plakinį ir dėkite į įkaitintą keptuvę.
  • Reklama
  • Kepkite ant silpnos ugnies, kol mėsa iškeps, tada apverskite.
    7. Kepkite ant silpnos ugnies, kol mėsa iškeps, tada apverskite.
  • Perkelkite vaflius ant popierinių servetėlių, kad susigertų riebalų perteklius, tada patiekite.
    8. Perkelkite vaflius ant popierinių servetėlių, kad susigertų riebalų perteklius, tada patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai