Svogūnai tešloje prie alaus

Svogūnai tešloje prie alaus

4.3 (3 įvertinimai)

2 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Paruoškime skanius ir rausvus svogūnus tešloje. Šis užkandis patiks visiems jūsų svečiams! Didelei grupei tai bus puikus nebrangus užkandžių pasirinkimas, kurį galėsite greitai paruošti. Norėdami ryškesnio skonio, galite naudoti įvairius prieskonius, pavyzdžiui, į tešlą įberkite paprikos, žolelių, džiovintų česnakų. Svogūnų žiedus galite patiekti su baltojo česnako ar pomidorų padažu. Tikiuosi, kad jums patiks šis paprastas, bet skanus užkandis.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Miltai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    2 vnt
  • Kvietiniai miltai
    2 šaukštai
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Aliejus
    200 mililitrų
  • Vanduo
    3 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus: svogūną, miltus, kiaušinį, sviestą ir druską.
    1. Paruoškite ingredientus: svogūną, miltus, kiaušinį, sviestą ir druską.
  • Svogūnus nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite. Svogūną supjaustykite žiedais, tada atskirkite visus svogūnų žiedus į atskirus žiedus. Tu...
    2. Svogūnus nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite. Svogūną supjaustykite žiedais, tada atskirkite visus svogūnų žiedus į atskirus žiedus. Tuo pačiu metu ant viryklės uždėkite puodą su aliejumi ir leiskite jam įkaisti.
  • Reklama
  • Giliame dubenyje trintuvu išplakite kiaušinį ir tris šaukštus vandens.
    3. Giliame dubenyje trintuvu išplakite kiaušinį ir tris šaukštus vandens.
  • Į kiaušinius įdėkite du šaukštus kvietinių miltų. Dar kartą viską suplakite.
    4. Į kiaušinius įdėkite du šaukštus kvietinių miltų. Dar kartą viską suplakite.
  • Reklama
  • Taip ruošiama tešla, kurią naudosime svogūnų žiedams gaminti.
    5. Taip ruošiama tešla, kurią naudosime svogūnų žiedams gaminti.
  • Atskirame giliame dubenyje sumaišykite svogūną ir likusius du šaukštus kvietinių miltų, žiupsnelį druskos. Viską gerai sumaišykite, kad k...
    6. Atskirame giliame dubenyje sumaišykite svogūną ir likusius du šaukštus kvietinių miltų, žiupsnelį druskos. Viską gerai sumaišykite, kad kiekvienas svogūno žiedas pasidengtų miltais.
  • Reklama
  • Pabarsčius miltais, kiekvieną žiedą pamerkite į tešlą ir perkelkite į karštą aliejų.
    7. Pabarsčius miltais, kiekvieną žiedą pamerkite į tešlą ir perkelkite į karštą aliejų.
  • Svogūnų žiedus apkepkite aliejuje po 15-20 sekundžių iš kiekvienos pusės.
    8. Svogūnų žiedus apkepkite aliejuje po 15-20 sekundžių iš kiekvienos pusės.
  • Reklama
  • Pašalinkite aliejaus perteklių virtuviniais popieriniais rankšluosčiais. Galite patiekti  užkandį.
    9. Pašalinkite aliejaus perteklių virtuviniais popieriniais rankšluosčiais. Galite patiekti užkandį.
  • Gero apetito!
    10. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.3/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai