Švieži agurkai žiemai

Švieži agurkai žiemai

3.6 (43 įvertinimai)

1 Porcija
15 min.

Apie receptą

Šis receptas yra labai neįprastas, nes žiemą galite valgyti šviežius agurkus. Būtinai pasistenkite taip juos užsukti į stiklainius. Šis receptas jums tikrai patiks! Šio tipo konservavimui paruošti verta naudoti ne itin didelius agurkus, kad jie kuo daugiau užpildytų stiklainį.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Agurkai
    650 gramų
  • Įprasta žvakė
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite agurkus ir įprastą žvakę.
    1. Paruoškite agurkus ir įprastą žvakę.
  • Sterilizuokite stiklainį jums patogiu būdu.
    2. Sterilizuokite stiklainį jums patogiu būdu.
  • Reklama
  • Agurkus labai kruopščiai nuplaukite.
    3. Agurkus labai kruopščiai nuplaukite.
  • Sudėkite juos į sterilizuotą stiklainį.
    4. Sudėkite juos į sterilizuotą stiklainį.
  • Reklama
  • Įdėkite žvakę viduryje.
    5. Įdėkite žvakę viduryje.
  • Uždekite žvakę.
    6. Uždekite žvakę.
  • Reklama
  • Stiklainį užsukite dangteliu, po 20 sekundžių užgesinkite žvakę pakratydami agurkų stiklainį.
    7. Stiklainį užsukite dangteliu, po 20 sekundžių užgesinkite žvakę pakratydami agurkų stiklainį.
  • Šiuos šviežius agurkus žiemai galima užkonservuoti be didelių pastangų.
    8. Šiuos šviežius agurkus žiemai galima užkonservuoti be didelių pastangų.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.6/5 (43 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai