Šventinė Mimoza
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Šventiniam stalui yra daug įdomių "Mimosa" salotų receptų. Šių salotų skirtumas – ne konservų, o keptos žuvies naudojimas! O patiekimas šventiškas, elegantiškas. Šios švelnios ir lengvai paruošiamos sluoksniuotos Mimosa salotos papuoš Jūsų šventinį stalą. Aš jums papasakosiu visas paslaptis ir niuansus, kaip gaminti šventinį „Mimosa“. Kiekvieną sluoksnį lengvai aptepkite majonezu ir šiek tiek prispauskite.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Skumbrė1 vnt
-
Bulvės2 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Kiaušinis1 vnt
-
Duona3 riekelės
-
Majonezaspagal skonį
-
Krevetės3 vnt
-
Alyvuogės3 vnt
-
Svogūnų laiškai1 krūva
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Žuvį pabarstykite druska, prieskoniais, užpilkite aliejumi. Suvyniokite į foliją ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.
-
Reklama
-
3. Morkas sutarkuokite stambia tarka ir pakepinkite nedideliame kiekyje aliejaus.
-
4. Iškepusia skumbrę atvėsinkite šaldytuve.
-
Reklama
-
5. Bulves sutarkuokite stambia tarka, svogūną susmulkinkite, skumbrę supjaustykite kubeliais.
-
6. Sausainių formele išpjaukite salotų pagrindą.
-
Reklama
-
7. Formą dėkite ant duonos pagrindo ir išdėliokite sluoksniais, lengvai aptepdami majonezu, bulves, svogūnų laiškai, skumbrė ir morkos.
-
8. Ant morkų sluoksnio uždėkite griežinėliais pjaustytą kiaušinį.
-
Reklama
-
9. Išvalykite krevetes. perverkite iešmeliu ir papuoškite alyvuogėmis.
-
10. Salotas papuoškite iešmeliu.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama