Sutrintų bulvių sriuba su raugintais kopūstais

Sutrintų bulvių sriuba su raugintais kopūstais

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Beprotiškai skani, labai soti ir tiršta trinta sriuba, kuri patiks jums ir jūsų šeimai. O pasigaminti šią vokišką daržovių ir raugintų kopūstų sriubą labai paprasta. Išbandykite, bus skanu! Tiršta, kvapni trinta sriuba patiks visai jūsų šeimai be išimties. Tokią tirštą kaimišką trintą sriubą galite ruošti žiemą, nes ji idealiai sušildys šaltuoju metų laiku ir pasotins.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    2 vnt (1 vnt.
  • Morkos
    2 vnt (1 vnt.
  • Saliero šaknis
    1 vnt
  • Petražolių šaknis
    1 vnt
  • Kopūstų lapai
    2~3 vnt
  • Rauginti kopūstai
    300 gramų
  • Bulvės
    7~8 vnt
  • Aliejus
    4 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Lauro lapas
    2 vnt
  • Kvapieji pipirai
    2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia paruošime daržovių sultinį. Puode storu dugnu įkaitinkite 2 valgomus šaukštus aliejus ir sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną. ...
    1. Pirmiausia paruošime daržovių sultinį. Puode storu dugnu įkaitinkite 2 valgomus šaukštus aliejus ir sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną. Pakepkite 3-4 minutes.
  • Tada nulupkite petražolių šaknį, salierą ir morkas. Supjaustykite juos mažais gabalėliais ir suberkite į puodą su svogūnu. Troškinkite ma...
    2. Tada nulupkite petražolių šaknį, salierą ir morkas. Supjaustykite juos mažais gabalėliais ir suberkite į puodą su svogūnu. Troškinkite maišydami 10 minučių.
  • Reklama
  • Į daržoves suberkite lauro lapą, pipirus ir plėšytus kopūsto lapus. Užpildykite vandeniu ir virkite ant silpnos ugnies 20-30 minučių.
    3. Į daržoves suberkite lauro lapą, pipirus ir plėšytus kopūsto lapus. Užpildykite vandeniu ir virkite ant silpnos ugnies 20-30 minučių.
  • Tuo tarpu nulupkite bulves, svogūnus ir morkas. Bulves supjaustome nedideliais kubeliais, morkas – žiedais ar pusžiedžiais, svogūnus – sm...
    4. Tuo tarpu nulupkite bulves, svogūnus ir morkas. Bulves supjaustome nedideliais kubeliais, morkas – žiedais ar pusžiedžiais, svogūnus – smulkiai.
  • Reklama
  • Kitame puode įkaitinkite 2 valgomus šaukštus aliejaus ir suberti bulves, svogūnus bei morkas ir šias daržoves keletą minučių pakepinti an...
    5. Kitame puode įkaitinkite 2 valgomus šaukštus aliejaus ir suberti bulves, svogūnus bei morkas ir šias daržoves keletą minučių pakepinti ant stiprios ugnies.
  • Perkošiame sultinį.
    6. Perkošiame sultinį.
  • Reklama
  • Bulves ir daržoves užpilkite sultiniu.
    7. Bulves ir daržoves užpilkite sultiniu.
  • Kai bulvės ir morkos bus paruoštos, sutrinkite jas trintuvu, bet taip, kad liktų gabaliukai.
    8. Kai bulvės ir morkos bus paruoštos, sutrinkite jas trintuvu, bet taip, kad liktų gabaliukai.
  • Reklama
  • Tada suberkite raugintus kopūstus. Juos galima iš anksto nuplauti ir nuspausti. Sriubą kelioms minutėms palikite ant viryklės, pagal skon...
    9. Tada suberkite raugintus kopūstus. Juos galima iš anksto nuplauti ir nuspausti. Sriubą kelioms minutėms palikite ant viryklės, pagal skonį įberkite druskos, pipirų.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai