Sūrio pyragaičiai su obuoliais
5 (1 įvertinimai)
								10-14  Porcijos
						
								1 val. 20 min.
						Apie receptą
Skanūs naminiai pyragaičiai, kurie užkariaus jūsų širdį. Receptas paprastas, o rezultatas įkvepiantis, atkreipkite dėmesį! Labai rekomenduoju šį obuolių pyragaičių receptą. Tešlos tekstūra labai panaši į trapios tešlos, tik daug minkštesnė. Be sultingo ir kvapnaus obuolių ir cinamono įdaro, skonis tiesiog stebuklingas! Į tokią tešlą galite įvynioti bet ką: bet kokias uogas ar vaisius, tirštą grietinėlę, virtą kondensuotą pieną, uogienę ar net bet kokį nesaldų įdarą.
Paskirtis: Užkandžių receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Vaisiai / 
					# Pieno produktai / 
					# MiltaiReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Sūris120 gramų
- 
													Sviestas150 gramų
- 
													Miltai260 gramų
- 
													Druska1/3 šaukštelio
- 
													Ledinis vanduo3~5 šaukštai
- 
													Cukrus5 šaukštai
- 
													Vanilinis cukrus30 gramų
- 
													Cinamonas1/2 šaukštelio
- 
													Citrinų sultys2
- 
													Pienas2 šaukštai
- 
													Obuoliai300 gramų
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite visus ingredientus. Galite naudoti bet kokius obuolius, bet jie geriausiai tinka su nedideliu rūgštumu. 1. Paruoškite visus ingredientus. Galite naudoti bet kokius obuolius, bet jie geriausiai tinka su nedideliu rūgštumu.
- 
                                                     2. Miltus, druską ir smulkia tarka sutarkuotą sūrį sumaišykite. Išmaišykite ir sudėkite susmulkintą sviestą. 2. Miltus, druską ir smulkia tarka sutarkuotą sūrį sumaišykite. Išmaišykite ir sudėkite susmulkintą sviestą.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Viską sutrinkite rankomis iki trupinių būklės. 3. Viską sutrinkite rankomis iki trupinių būklės.
- 
                                                     4. Tada dalimis pildami ledinį vandenį, minkykite minkštą ir šiek tiek lipnią tešlą. Surinkite į rutulį, suvyniokite į maistinę plėvelę ir 30 minučių laikykite šaldytuve. 4. Tada dalimis pildami ledinį vandenį, minkykite minkštą ir šiek tiek lipnią tešlą. Surinkite į rutulį, suvyniokite į maistinę plėvelę ir 30 minučių laikykite šaldytuve.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Obuolius supjaustykite mažais kubeliais. Įpilkite 2-3 šaukštus cukraus, cinamono, vanilinio cukraus, užpilkite citrinos sultimis ir išmaišykite. 5. Obuolius supjaustykite mažais kubeliais. Įpilkite 2-3 šaukštus cukraus, cinamono, vanilinio cukraus, užpilkite citrinos sultimis ir išmaišykite.
- 
                                                     6. Išimkite tešlą ir supjaustykite gabalėliais. Gabaliukų dydis priklauso nuo norimo pyragėlių dydžio. Dažniausiai gaunu 10-14 vnt. 6. Išimkite tešlą ir supjaustykite gabalėliais. Gabaliukų dydis priklauso nuo norimo pyragėlių dydžio. Dažniausiai gaunu 10-14 vnt.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Kiekvieną gabalėlį rankomis suminkykite į pyragą ir įdėkite įdarą į centrą. Prijunkite kraštus bet kokiu patogiu būdu. Apskritai pyragams galima suteikti įvairiausių formų, tačiau žiūrėkite, kad siūlė visada būtų viršuje. 7. Kiekvieną gabalėlį rankomis suminkykite į pyragą ir įdėkite įdarą į centrą. Prijunkite kraštus bet kokiu patogiu būdu. Apskritai pyragams galima suteikti įvairiausių formų, tačiau žiūrėkite, kad siūlė visada būtų viršuje.
- 
                                                     8. Perkelkite ruošinius į alyvuotą karščiui atsparią formą. Tešlos viršų aptepkite pienu ir pabarstykite cukrumi. Kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Viršus turi šiek tiek ruduoti. 8. Perkelkite ruošinius į alyvuotą karščiui atsparią formą. Tešlos viršų aptepkite pienu ir pabarstykite cukrumi. Kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Viršus turi šiek tiek ruduoti.
- 
Reklama
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				



















