Mėsa po kailiu orkaitėje

Mėsa po kailiu orkaitėje

4.5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Mėsa po kailiu orkaitėje – labai skanus ir kaloringas patiekalas. Gaminu tik svečiams. Kai namuose yra svečių, labai patogu paruoštą kepimo skardą įdėti į orkaitę ir įjungti reikiamu metu! Mėsą po kailiu galima kepti 180 laipsnių orkaitėje, bet tada 40 min. Viskas priklauso nuo jūsų orkaitės. Svarbiausia, kad mėsa būtų paruošta. Pradurta mėsa, turėtų išleisti skaidrias sultis. Mėsa po kailiu yra labai sultinga ir švelni. Kailis neleidžia mėsai išdžiūti nepaisant aukštos temperatūros. Mėsą patiekite su ryžiais ir šviežiomis daržovėmis. Sėkmės ir gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    1 kilogramas
  • Svogūnai
    5~6 vnt
  • Lydytas kietasis sūris
    300 gramų
  • Majonezas
    200 gramų
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Mėsą supjaustykite porcijomis.
    2. Mėsą supjaustykite porcijomis.
  • Reklama
  • Mėsą sudėkite ant kepimo skardos.
    3. Mėsą sudėkite ant kepimo skardos.
  • Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir paskleiskite ant mėsos.
    4. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir paskleiskite ant mėsos.
  • Reklama
  • Tris sūrius ir paskleiskite ant svogūno.
    5. Tris sūrius ir paskleiskite ant svogūno.
  • Sūrio sluoksnį ištepkite majonezu ir tolygiai padenkite juo mūsų mėsą.
    6. Sūrio sluoksnį ištepkite majonezu ir tolygiai padenkite juo mūsų mėsą.
  • Reklama
  • Mėsa kepama po kailiu 200 laipsnių orkaitėje 30 minučių.
    7. Mėsa kepama po kailiu 200 laipsnių orkaitėje 30 minučių.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai