Mėsa po kailiu orkaitėje
4.5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Mėsa po kailiu orkaitėje – labai skanus ir kaloringas patiekalas. Gaminu tik svečiams. Kai namuose yra svečių, labai patogu paruoštą kepimo skardą įdėti į orkaitę ir įjungti reikiamu metu! Mėsą po kailiu galima kepti 180 laipsnių orkaitėje, bet tada 40 min. Viskas priklauso nuo jūsų orkaitės. Svarbiausia, kad mėsa būtų paruošta. Pradurta mėsa, turėtų išleisti skaidrias sultis. Mėsa po kailiu yra labai sultinga ir švelni. Kailis neleidžia mėsai išdžiūti nepaisant aukštos temperatūros. Mėsą patiekite su ryžiais ir šviežiomis daržovėmis. Sėkmės ir gero apetito!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena1 kilogramas
-
Svogūnai5~6 vnt
-
Lydytas kietasis sūris300 gramų
-
Majonezas200 gramų
-
Druska, pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Mėsą supjaustykite porcijomis.
-
Reklama
-
3. Mėsą sudėkite ant kepimo skardos.
-
4. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir paskleiskite ant mėsos.
-
Reklama
-
5. Tris sūrius ir paskleiskite ant svogūno.
-
6. Sūrio sluoksnį ištepkite majonezu ir tolygiai padenkite juo mūsų mėsą.
-
Reklama
-
7. Mėsa kepama po kailiu 200 laipsnių orkaitėje 30 minučių.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama