Rauginti kopūstai, troškinti su mėsa
4 (21 įvertinimai)
4 Porcijos
2 val. 30 min.
Apie receptą
Ar žinote, kodėl aš myliu šį patiekalą? Jis labai paprastas, lengvai paruošiamas, tačiau yra labai skanus. Jei jūsų kulinariniame arsenale tokio recepto dar nėra, rekomenduoju prisiminti ir pakartoti. Noriu parodyti ir papasakoti, kaip pasigaminti troškintus raugintus kopūstus su mėsa. Šiuo atveju tai yra krūtinėlė, bet galite naudoti ir kitokią mėsą. Procesas, nors ir paprastas, yra gana ilgas.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Mėsa300 gramų (krūtininė)
-
Rauginti kopūstai500 gramų
-
Svogūnai3 vnt
-
Prieskoniai, augalinis aliejuspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Krūtinėlę nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite.
-
2. Keptuvėje su aukšta sienele įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir sudėkite mėsą. Kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
3. Suberkite susmulkintą svogūną ir toliau kepkite ant vidutinės ugnies.
-
4. Nuo kopūstų nupilkite sūrimą, tačiau neišpilkite, jo gali prireikti.
-
Reklama
-
5. Sudėkite kopūstą prie mėsos. Suberkite aromatinius prieskonius, švelniai išmaišykite. Palikti porą valandų troškintis ant silpnos ugnies.
-
6. Norėdami ryškesnės spalvos, galite įdėti pomidorų pastos. Jei kopūstas tampa per sausas, užpilkite šiek tiek sūrymu. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4/5 (21 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama