Vištienos kepsneliai

Vištienos kepsneliai

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Vištienos kepsnelių gaminimo receptas jus pradžiugins paprastu atlikimu ir pagrindinių ingredientų prieinamumu - be vištienos filė ir kepimui skirto aliejaus jums nereikės praktiškai nieko! Iš visų kepsnių receptų tai bene paprasčiausias – vištienos kepsneliai kepami įprastoje keptuvėje, be jokių įdarų ir padažų, sudėtingų įdarų ir egzotiškų prieskonių. Viskas elementaru, bet galutinis rezultatas – nuostabūs vištienos kepsneliai – minkšti viduje, o iš išorės padengti aukso spalvos traškia plutele.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    500 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Miltai
    3~4 šaukštai
  • Aliejus
    5~6 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos filė supjaustykite maždaug 1 centimetro storio gabalėliais.
    1. Vištienos filė supjaustykite maždaug 1 centimetro storio gabalėliais.
  • Lengvai, nes vištienos mėsa labai minkšta, išmuškite plaktuku.
    2. Lengvai, nes vištienos mėsa labai minkšta, išmuškite plaktuku.
  • Reklama
  • Druska ir pipirai iš abiejų pusių. uždenkite dangteliu arba maistine plėvele ir palikite nuo pusvalandžio iki valandos kambario temperatū...
    3. Druska ir pipirai iš abiejų pusių. uždenkite dangteliu arba maistine plėvele ir palikite nuo pusvalandžio iki valandos kambario temperatūroje.
  • Į lėkštę suberkite miltus.
    4. Į lėkštę suberkite miltus.
  • Reklama
  • Jame kruopščiai apvoliokite kepsnelius.
    5. Jame kruopščiai apvoliokite kepsnelius.
  • Padėkite keptuvę ant stiprios ugnies ir įkaitinkite aliejų.
    6. Padėkite keptuvę ant stiprios ugnies ir įkaitinkite aliejų.
  • Reklama
  • Kepsnelius sudėkite į verdantį aliejų ir apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    7. Kepsnelius sudėkite į verdantį aliejų ir apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Patiekite karštą su bet kokiu garnyru ar salotomis.
    8. Patiekite karštą su bet kokiu garnyru ar salotomis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai