Sūdyta silkė stiklainyje
5 (1 įvertinimai)
								4  Porcijos
						
								1 val.
						Apie receptą
Kiekviena šeimininkė turi savo slaptą sūdytos silkės receptą. Noriu su jumis pasidalinti savo. Tai paprasta, bet garantuotai skanu. Naminė sūdyta silkė – visai ne ta silkė, kuri parduodama parduotuvėje. Ji daug skanesnė! Receptas labai paprastas. Džiaugiuosi galėdamas jais su jumis pasidalinti. Peržiūrėkite žingsnis po žingsnio recepto instrukcijas ir gaminkite su malonumu!
Paskirtis: Užkandžių receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# ŽuvisReklama
- 
                                                    
Reikalingi ingredientai:
 - 
													Silkė2 vnt (šviežia)
 - 
													Vanduo1 Litras (sūrymui)
 - 
													Druska2 šaukštai (su kaupeliu)
 - 
													Cukrus1 šaukštas (su kaupeliu)
 - 
													Lauro lapas2 vnt
 - 
													Kvapieji pipirai žirneliai10 vnt
 - 
													Juodųjų pipirų žirneliai10 vnt
 - 
													Svogūnai2 vnt
 
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                    
1. Paruoškite ingredientus. - 
                                                    
2. Paruoškite sūrymą. Norėdami tai padaryti, užvirinkite vandenį, įpilkite druskos, cukraus, pipirų, lauro lapų. Nuo užvirimo pavirinkite 2-3 minutes. Nukelkite nuo ugnies, atvėsinkite iki kambario temperatūros. - 
Reklama
 - 
                                                    
3. Silkę išvalykite, padarykite filė ir supjaustykite gabalėliais. - 
                                                    
4. Silkę sudėkite į stiklainius sluoksniais, keisdami svogūnų žiedais. - 
Reklama
 - 
                                                    
5. Atvėsintu sūrymu užpilkite silkę. Stiklainius padėkite į vėsią vietą. - 
                                                    
6. Maždaug po dviejų dienų silkė bus paruošta. Silkę patiekite su virtomis bulvėmis, krapais, salotų svogūnų žiedais, apšlakstykite kvapniu augaliniu aliejumi. Tai skanu, patikėk manimi!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! - 
Reklama
 
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















