Sūdyta silkė stiklainyje
5 (1 įvertinimai)
								4  Porcijos
						
								1 val.
						Apie receptą
Kiekviena šeimininkė turi savo slaptą sūdytos silkės receptą. Noriu su jumis pasidalinti savo. Tai paprasta, bet garantuotai skanu. Naminė sūdyta silkė – visai ne ta silkė, kuri parduodama parduotuvėje. Ji daug skanesnė! Receptas labai paprastas. Džiaugiuosi galėdamas jais su jumis pasidalinti. Peržiūrėkite žingsnis po žingsnio recepto instrukcijas ir gaminkite su malonumu!
Paskirtis: Užkandžių receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# ŽuvisReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Silkė2 vnt (šviežia)
- 
													Vanduo1 Litras (sūrymui)
- 
													Druska2 šaukštai (su kaupeliu)
- 
													Cukrus1 šaukštas (su kaupeliu)
- 
													Lauro lapas2 vnt
- 
													Kvapieji pipirai žirneliai10 vnt
- 
													Juodųjų pipirų žirneliai10 vnt
- 
													Svogūnai2 vnt
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite ingredientus. 1. Paruoškite ingredientus.
- 
                                                     2. Paruoškite sūrymą. Norėdami tai padaryti, užvirinkite vandenį, įpilkite druskos, cukraus, pipirų, lauro lapų. Nuo užvirimo pavirinkite 2-3 minutes. Nukelkite nuo ugnies, atvėsinkite iki kambario temperatūros. 2. Paruoškite sūrymą. Norėdami tai padaryti, užvirinkite vandenį, įpilkite druskos, cukraus, pipirų, lauro lapų. Nuo užvirimo pavirinkite 2-3 minutes. Nukelkite nuo ugnies, atvėsinkite iki kambario temperatūros.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Silkę išvalykite, padarykite filė ir supjaustykite gabalėliais. 3. Silkę išvalykite, padarykite filė ir supjaustykite gabalėliais.
- 
                                                     4. Silkę sudėkite į stiklainius sluoksniais, keisdami svogūnų žiedais. 4. Silkę sudėkite į stiklainius sluoksniais, keisdami svogūnų žiedais.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Atvėsintu sūrymu užpilkite silkę. Stiklainius padėkite į vėsią vietą. 5. Atvėsintu sūrymu užpilkite silkę. Stiklainius padėkite į vėsią vietą.
- 
                                                     6. Maždaug po dviejų dienų silkė bus paruošta. Silkę patiekite su virtomis bulvėmis, krapais, salotų svogūnų žiedais, apšlakstykite kvapniu augaliniu aliejumi. Tai skanu, patikėk manimi!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 6. Maždaug po dviejų dienų silkė bus paruošta. Silkę patiekite su virtomis bulvėmis, krapais, salotų svogūnų žiedais, apšlakstykite kvapniu augaliniu aliejumi. Tai skanu, patikėk manimi!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















