Sūdyta silkė stiklainyje
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Kiekviena šeimininkė turi savo slaptą sūdytos silkės receptą. Noriu su jumis pasidalinti savo. Tai paprasta, bet garantuotai skanu. Naminė sūdyta silkė – visai ne ta silkė, kuri parduodama parduotuvėje. Ji daug skanesnė! Receptas labai paprastas. Džiaugiuosi galėdamas jais su jumis pasidalinti. Peržiūrėkite žingsnis po žingsnio recepto instrukcijas ir gaminkite su malonumu!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Silkė2 vnt (šviežia)
-
Vanduo1 Litras (sūrymui)
-
Druska2 šaukštai (su kaupeliu)
-
Cukrus1 šaukštas (su kaupeliu)
-
Lauro lapas2 vnt
-
Kvapieji pipirai žirneliai10 vnt
-
Juodųjų pipirų žirneliai10 vnt
-
Svogūnai2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Paruoškite sūrymą. Norėdami tai padaryti, užvirinkite vandenį, įpilkite druskos, cukraus, pipirų, lauro lapų. Nuo užvirimo pavirinkite 2-3 minutes. Nukelkite nuo ugnies, atvėsinkite iki kambario temperatūros.
-
Reklama
-
3. Silkę išvalykite, padarykite filė ir supjaustykite gabalėliais.
-
4. Silkę sudėkite į stiklainius sluoksniais, keisdami svogūnų žiedais.
-
Reklama
-
5. Atvėsintu sūrymu užpilkite silkę. Stiklainius padėkite į vėsią vietą.
-
6. Maždaug po dviejų dienų silkė bus paruošta. Silkę patiekite su virtomis bulvėmis, krapais, salotų svogūnų žiedais, apšlakstykite kvapniu augaliniu aliejumi. Tai skanu, patikėk manimi!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama