Subtilus varškės apkepas su jogurtu

Subtilus varškės apkepas su jogurtu

5 (3 įvertinimai)

7-8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Varškės mėgėjams noriu pasiūlyti nuostabų, minkštą, savo tekstūra suflė primenantį apkepą su jogurtu. Desertas skanus, dietinis suaugusiems ir vaikams. Užsirašykite! Subtilus varškės apkepas paruošiamas labai paprastai ir greitai, neskaičiuojant orkaitėje praleisto laiko. Nuostabus desertas, sveikas ir labai skanus!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    500 gramų
  • Jogurtas
    150 mililitrų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Cukrus
    3 šaukštai
  • Druska
    2 žiupsneliai
  • Kvietiniai miltai
    3 šaukštai
  • Vanilinis cukrus
    5 gramai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Į dubenį sudėkite varškę ir įmuškite kiaušinį.
    2. Į dubenį sudėkite varškę ir įmuškite kiaušinį.
  • Reklama
  • Įpilkite cukraus ir vanilinio cukraus. Supilkite jogurtą.
    3. Įpilkite cukraus ir vanilinio cukraus. Supilkite jogurtą.
  • Blenderiu sutrinkite varškę su cukrumi, vaniliniu cukrumi, kiaušiniu ir jogurtu iki vientisos, kreminės masės. Tada suberkite miltus.
    4. Blenderiu sutrinkite varškę su cukrumi, vaniliniu cukrumi, kiaušiniu ir jogurtu iki vientisos, kreminės masės. Tada suberkite miltus.
  • Reklama
  • Gerai sumaišykite su miltais ir dar šiek tiek paplakite.
    5. Gerai sumaišykite su miltais ir dar šiek tiek paplakite.
  • Gautą tešlą sudėkite į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi.
    6. Gautą tešlą sudėkite į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi.
  • Reklama
  • Varškės apkepą kepkite iki 175-180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-35 minutes.
    7. Varškės apkepą kepkite iki 175-180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-35 minutes.
  • Išimkite minkštą varškės apkepą iš formos, atvėsinkite, supjaustykite ir patiekite.
    8. Išimkite minkštą varškės apkepą iš formos, atvėsinkite, supjaustykite ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai