Subtiliausia vištienos filė orkaitėje
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Šis receptas skirtas tiems, kurie mano, kad kepta vištienos filė yra sausa ir neskoninga. Dalinuosi receptu, kaip orkaitėje iškepti pačią švelniausią vištienos filė. Pomidorų dėka mėsa viduje yra sultinga, o viršuje susidaro auksinė plutelė. Bazilikas su pomidoru yra klasikinis derinys su nuostabiu maloniu skoniu ir aromatu. Išbandykite ir mėgaukitės!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė4 vnt
-
Pomidorai2 vnt
-
Kietasis sūris100 gramų
-
Druska, pipiraipagal skonį
-
Bazilikaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištienos filė nuplaukite ir nusausinkite. Įpjaukite išilgai padarydami kišenę. Įtrinkite druska ir pipirais.
-
2. Pomidorus supjaustykite plonais žiedeliais.
-
Reklama
-
3. Sūrį supjaustykite griežinėliais.
-
4. Į filė „kišenę“ įdėkite porą griežinėlių pomidorų, tada sūrio ir kelis baziliko lapelius. Pritvirtinkite kišenės kraštus dantų krapštukais.
-
Reklama
-
5. Formą ištepkite aliejumi, išdėliokite filė, ją taip pat patepkite riebalais. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30–40 minučių.
-
6. Vištiena paruošta!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama