Subtiliausia vištienos filė orkaitėje

Subtiliausia vištienos filė orkaitėje

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šis receptas skirtas tiems, kurie mano, kad kepta vištienos filė yra sausa ir neskoninga. Dalinuosi receptu, kaip orkaitėje iškepti pačią švelniausią vištienos filė. Pomidorų dėka mėsa viduje yra sultinga, o viršuje susidaro auksinė plutelė. Bazilikas su pomidoru yra klasikinis derinys su nuostabiu maloniu skoniu ir aromatu. Išbandykite ir mėgaukitės!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    4 vnt
  • Pomidorai
    2 vnt
  • Kietasis sūris
    100 gramų
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
  • Bazilikas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos filė nuplaukite ir nusausinkite. Įpjaukite išilgai padarydami kišenę. Įtrinkite druska ir pipirais.
    1. Vištienos filė nuplaukite ir nusausinkite. Įpjaukite išilgai padarydami kišenę. Įtrinkite druska ir pipirais.
  • Pomidorus supjaustykite plonais žiedeliais.
    2. Pomidorus supjaustykite plonais žiedeliais.
  • Reklama
  • Sūrį supjaustykite griežinėliais.
    3. Sūrį supjaustykite griežinėliais.
  • Į filė „kišenę“ įdėkite porą griežinėlių pomidorų, tada sūrio ir kelis baziliko lapelius. Pritvirtinkite kišenės kraštus dantų krapštukais.
    4. Į filė „kišenę“ įdėkite porą griežinėlių pomidorų, tada sūrio ir kelis baziliko lapelius. Pritvirtinkite kišenės kraštus dantų krapštukais.
  • Reklama
  • Formą ištepkite aliejumi, išdėliokite filė, ją taip pat patepkite riebalais. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30–40 minučių.
    5. Formą ištepkite aliejumi, išdėliokite filė, ją taip pat patepkite riebalais. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30–40 minučių.
  • Vištiena paruošta!
    6. Vištiena paruošta!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai