Silkės užtepėlė
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Ši užtepėlė iš silkės, virtų kiaušinių, žalio rūgštaus obuolio, balto kepalo, svogūno ir sviesto. Puikus užkandis prieš pagrindinį patiekalą. Puiki užtepėlė paruošiama labai paprastai, greitai ir nebrangiai. Užtenka per mėsmalę sumalti silkės filė, baltą bandelę ar ilgą kepaliuką, žalią obuolį, kiaušinius. Sudėkite minkštą sviestą, viską gerai išmaišykite ir patiekalas paruoštas. Su virtomis karštomis bulvėmis ir riekele šviežios duonos nieko skanesnio.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sūdyta silkės filė350 gramų
-
Kiaušiniai3~4 vnt
-
Obuoliai80 gramų
-
Svogūnai50 gramų
-
Batonas baltas60 gramų
-
Sviestas70 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Kietai išvirkite kiaušinius, atvėsinkite ir nulupkite.
-
Reklama
-
3. Nulupkite žalią, rūgštų obuolį, nuplaukite ir supjaustykite.
-
4. Baltą kepalą ar bandelę pamirkykite šaltame vandenyje ir po penkių minučių išspauskite.
-
Reklama
-
5. Svogūną nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite.
-
6. Visus faršo ingredientus galima suplakti trintuvu, susmulkinti virtuviniu kombainu arba mėsmale. Užkandžių konsistencija ir skonis skiriasi. Taigi, sūdytą silkės filė ir virtus kiaušinius praleiskite per mėsmalę.
-
Reklama
-
7. Sudėkite svogūną ir kepalą, kurį taip pat sumalkite mėsmale.
-
8. Perkiškite obuolį per mėsmalę ir suberkite į faršą. Paskutinį kartą įpilkite minkšto sviesto.
-
Reklama
-
9. Kruopščiai sumaišykite visus ingredientus.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama