Silkės užtepėlė

Silkės užtepėlė

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Ši užtepėlė iš silkės, virtų kiaušinių, žalio rūgštaus obuolio, balto kepalo, svogūno ir sviesto. Puikus užkandis prieš pagrindinį patiekalą. Puiki užtepėlė paruošiama labai paprastai, greitai ir nebrangiai. Užtenka per mėsmalę sumalti silkės filė, baltą bandelę ar ilgą kepaliuką, žalią obuolį, kiaušinius. Sudėkite minkštą sviestą, viską gerai išmaišykite ir patiekalas paruoštas. Su virtomis karštomis bulvėmis ir riekele šviežios duonos nieko skanesnio.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sūdyta silkės filė
    350 gramų
  • Kiaušiniai
    3~4 vnt
  • Obuoliai
    80 gramų
  • Svogūnai
    50 gramų
  • Batonas baltas
    60 gramų
  • Sviestas
    70 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Kietai išvirkite kiaušinius, atvėsinkite ir nulupkite.
    2. Kietai išvirkite kiaušinius, atvėsinkite ir nulupkite.
  • Reklama
  • Nulupkite žalią, rūgštų obuolį, nuplaukite ir supjaustykite.
    3. Nulupkite žalią, rūgštų obuolį, nuplaukite ir supjaustykite.
  • Baltą kepalą ar bandelę pamirkykite šaltame vandenyje ir po penkių minučių išspauskite.
    4. Baltą kepalą ar bandelę pamirkykite šaltame vandenyje ir po penkių minučių išspauskite.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite.
    5. Svogūną nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite.
  • Visus faršo ingredientus galima suplakti trintuvu, susmulkinti virtuviniu kombainu arba mėsmale. Užkandžių konsistencija ir skonis skiria...
    6. Visus faršo ingredientus galima suplakti trintuvu, susmulkinti virtuviniu kombainu arba mėsmale. Užkandžių konsistencija ir skonis skiriasi. Taigi, sūdytą silkės filė ir virtus kiaušinius praleiskite per mėsmalę.
  • Reklama
  • Sudėkite svogūną ir kepalą, kurį taip pat sumalkite mėsmale.
    7. Sudėkite svogūną ir kepalą, kurį taip pat sumalkite mėsmale.
  • Perkiškite obuolį per mėsmalę ir suberkite į faršą. Paskutinį kartą įpilkite minkšto sviesto.
    8. Perkiškite obuolį per mėsmalę ir suberkite į faršą. Paskutinį kartą įpilkite minkšto sviesto.
  • Reklama
  • Kruopščiai sumaišykite visus ingredientus.
    9. Kruopščiai sumaišykite visus ingredientus.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai