Stori blynai su kefyru
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Storų blynų receptų tikriausiai yra kiekvienos šeimininkės taupyklėje, siūlau kepti su kefyru. Kad jie gautusi kaip tik, reikės laikytis kelių taisyklių. Dalinamės receptu! Storieji blynai su kefyru yra sodrūs, rausvi, kvapnūs ir labai švelnūs. Šie kepiniai puikiai tiks šeimos pusryčiams ar sočiam popietės užkandžiui! Būtinai pradžiuginkite savo šeimą skaniais blynais. Greitas receptas!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kvietiniai miltai200 gramų
-
Kefyras250 mililitrų
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Augalinis aliejus60 mililitrų (30 ml
-
Cukrus1 valgomasis šaukštas
-
Kepimo soda1/2 arbatinio šaukštelio
-
Druska1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Kefyras tinka bet kokio riebumo, bet kuo jis riebesnis, tuo skanesni blynai išeis.
-
2. Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir cukraus. Išmaišykite su šluotele. Jei norite, galite pridėti šiek tiek vanilės.
-
Reklama
-
3. Supilkite šiltą kefyrą ir augalinį aliejų. Įpilkite soda ir išmaišykite.
-
4. Dalimis supilkite išsijotus miltus ir užmaišykite tešlą.
-
Reklama
-
5. Tešlos konsistencija turi būti kaip grietinės.
-
6. Įkaitinkite keptuvę, patepkite ją trupučiu aliejaus, dėkite tešlą samčiu. Sumažinkite ugnį iki šiek tiek žemiau vidutinės ir uždenkite keptuvę dangčiu. Kepkite blyną iš vienos pusės, kol pasirodys burbuliukai ir paviršius išdžius.
-
Reklama
-
7. Tada nuimkite dangtį ir apverskite blyną į kitą pusę. Kepkite iš kitos pusės iki auksinės rudos spalvos. Taip iškepkite visus blynus.
-
8. Sudėkite blynus į krūvą.
-
Reklama
-
9. Paruoštus blynus patiekite karštus su grietine, kondensuotu pienu, uogomis ar uogiene. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama