Stori blynai su kefyru

Stori blynai su kefyru

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Storų blynų receptų tikriausiai yra kiekvienos šeimininkės taupyklėje, siūlau kepti su kefyru. Kad jie gautusi kaip tik, reikės laikytis kelių taisyklių. Dalinamės receptu! Storieji blynai su kefyru yra sodrūs, rausvi, kvapnūs ir labai švelnūs. Šie kepiniai puikiai tiks šeimos pusryčiams ar sočiam popietės užkandžiui! Būtinai pradžiuginkite savo šeimą skaniais blynais. Greitas receptas!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kvietiniai miltai
    200 gramų
  • Kefyras
    250 mililitrų
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Augalinis aliejus
    60 mililitrų (30 ml
  • Cukrus
    1 valgomasis šaukštas
  • Kepimo soda
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Kefyras tinka bet kokio riebumo, bet kuo jis riebesnis, tuo skanesni blynai išeis.
    1. Paruoškite ingredientus. Kefyras tinka bet kokio riebumo, bet kuo jis riebesnis, tuo skanesni blynai išeis.
  • Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir cukraus. Išmaišykite su šluotele. Jei norite, galite pridėti šiek tiek vanilės.
    2. Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir cukraus. Išmaišykite su šluotele. Jei norite, galite pridėti šiek tiek vanilės.
  • Reklama
  • Supilkite šiltą kefyrą ir augalinį aliejų. Įpilkite soda ir išmaišykite.
    3. Supilkite šiltą kefyrą ir augalinį aliejų. Įpilkite soda ir išmaišykite.
  • Dalimis supilkite išsijotus miltus ir užmaišykite tešlą.
    4. Dalimis supilkite išsijotus miltus ir užmaišykite tešlą.
  • Reklama
  • Tešlos konsistencija turi būti kaip grietinės.
    5. Tešlos konsistencija turi būti kaip grietinės.
  • Įkaitinkite keptuvę, patepkite ją trupučiu aliejaus, dėkite tešlą samčiu. Sumažinkite ugnį iki šiek tiek žemiau vidutinės ir uždenkite ke...
    6. Įkaitinkite keptuvę, patepkite ją trupučiu aliejaus, dėkite tešlą samčiu. Sumažinkite ugnį iki šiek tiek žemiau vidutinės ir uždenkite keptuvę dangčiu. Kepkite blyną iš vienos pusės, kol pasirodys burbuliukai ir paviršius išdžius.
  • Reklama
  • Tada nuimkite dangtį ir apverskite blyną į kitą pusę. Kepkite iš kitos pusės iki auksinės rudos spalvos. Taip iškepkite visus blynus.
    7. Tada nuimkite dangtį ir apverskite blyną į kitą pusę. Kepkite iš kitos pusės iki auksinės rudos spalvos. Taip iškepkite visus blynus.
  • Sudėkite blynus į krūvą.
    8. Sudėkite blynus į krūvą.
  • Reklama
  • Paruoštus blynus patiekite karštus su grietine, kondensuotu pienu, uogomis ar uogiene. Skanaus!
    9. Paruoštus blynus patiekite karštus su grietine, kondensuotu pienu, uogomis ar uogiene. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai