Sriuba su pupelėmis ir mėsa

Sriuba su pupelėmis ir mėsa

3.6 (3 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Norite paįvairinti savo mitybą nuostabiai skaniu, tikrai sočiu ir sveiku patiekalu? Šis sriubos su pupelėmis ir mėsa receptas yra puikus pietų pasirinkimas visai šeimai. Ši sriuba su pupelėmis ir mėsa yra tikrai sotus patiekalas, kurį ypač mėgsta vyrai. Kaip mėsą sultiniui galite naudoti ne tik ėrieną, kaip ir šioje versijoje, bet ir bet kokią kitą mėsą.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Mėsa ant kaulo
    500 gramų
  • Pupelės
    400 gramų
  • Svogūnas
    1~2 vnt
  • Bulvės
    2~3 vnt
  • Morkos
    2 vnt
  • Pomidorų padažas
    100 mililitrų
  • Druska
    pagal skonį
  • Šviežios žolelės
    20 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Išmirkykite pupeles šaltame vandenyje likus 10–12 valandų iki sriubos virimo.
    1. Išmirkykite pupeles šaltame vandenyje likus 10–12 valandų iki sriubos virimo.
  • Sultinį taip pat reikia išvirti iš anksto. Puikus jo pagrindo pasirinkimas būtų mėsa su kaulais (šiuo atveju ėriena). Virkite sultinį, ko...
    2. Sultinį taip pat reikia išvirti iš anksto. Puikus jo pagrindo pasirinkimas būtų mėsa su kaulais (šiuo atveju ėriena). Virkite sultinį, kol mėsa bus paruošta, į puodą suberkite svogūną ir, jei norite, prieskonius.
  • Reklama
  • Kai visi parengiamieji procesai bus baigti, galite pereiti prie pagrindinės dalies. Pupeles užpilkite nedideliu kiekiu sultinio ir padėki...
    3. Kai visi parengiamieji procesai bus baigti, galite pereiti prie pagrindinės dalies. Pupeles užpilkite nedideliu kiekiu sultinio ir padėkite ant ugnies. Užvirus virkite apie 30-40 minučių ant vidutinės ugnies.
  • Kol pupelės verda, galite išvalyti ir paruošti kitus ingredientus. Nulupkite ir supjaustykite bulves, svogūnus ir morkas.
    4. Kol pupelės verda, galite išvalyti ir paruošti kitus ingredientus. Nulupkite ir supjaustykite bulves, svogūnus ir morkas.
  • Reklama
  • Mėsą išimkite iš sultinio ir atskirkite nuo kaulo. Taip pat išimkite svogūną (jo nebereikės). Sultinį užvirinkite ir atsargiai suberkite ...
    5. Mėsą išimkite iš sultinio ir atskirkite nuo kaulo. Taip pat išimkite svogūną (jo nebereikės). Sultinį užvirinkite ir atsargiai suberkite svogūnus ir bulves.
  • Toliau įmeskite morkas.
    6. Toliau įmeskite morkas.
  • Reklama
  • Daržoves užvirinkite ir tada troškinkite apie 25-30 min.
    7. Daržoves užvirinkite ir tada troškinkite apie 25-30 min.
  • Dabar į daržoves galite dėti virtas pupeles.
    8. Dabar į daržoves galite dėti virtas pupeles.
  • Reklama
  • Virkite sriubą ant silpnos ugnies apie 30 minučių. Tada į puodą galima įpilti pomidorų padažo arba sultiniu atskiestos pomidorų pastos.
    9. Virkite sriubą ant silpnos ugnies apie 30 minučių. Tada į puodą galima įpilti pomidorų padažo arba sultiniu atskiestos pomidorų pastos.
  • Paskutinis etapas bus pjaustyta mėsa.
    10. Paskutinis etapas bus pjaustyta mėsa.
  • Reklama
  • Įberkite druskos pagal skonį ir, jei norite, įberkite pipirų. Prieš patiekdami pabarstykite smulkiai pjaustytomis žolelėmis.
    11. Įberkite druskos pagal skonį ir, jei norite, įberkite pipirų. Prieš patiekdami pabarstykite smulkiai pjaustytomis žolelėmis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai