Bulvių virtinukai su grybais

Bulvių virtinukai su grybais

4.7 (4 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Bulvių virtinukai su grybais – labai skanus patiekalas, kurį galima greitai paruošti iš pačių paprasčiausių ingredientų. Išbandykite ir jums tikrai patiks, nes viskas labai paprasta. Jei jums įdomu, kaip pasigaminti bulvių kukulius su grybais, šis receptas bus naudingas. Šis patiekalas bus visavertė vakarienė didelei šeimai.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Miltai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    4 vnt
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Miltai
    70 gramų
  • Druska, malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Sviestas
    20 gramų
  • Grietinė
    2 šaukštai
  • Grybai
    200 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į nedidelį puodą supilkite švarų geriamąjį vandenį, padėkite ant vidutinės ugnies, kad užvirtų. Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjausty...
    1. Į nedidelį puodą supilkite švarų geriamąjį vandenį, padėkite ant vidutinės ugnies, kad užvirtų. Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Bulves pasūdykite, pamerkite į verdantį vandenį ir išvirkite. Tada sutrinkite bulves. Įberkite juodųjų pipirų. Kai bulvės šiek tiek atvės, įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite ingredientus.
  • Dabar į bulves suberkite išsijotus aukščiausios kokybės miltus. Minkykite minkštą tešlą rankomis. Ji neturėtų būti per kieta, tačiau tuo ...
    2. Dabar į bulves suberkite išsijotus aukščiausios kokybės miltus. Minkykite minkštą tešlą rankomis. Ji neturėtų būti per kieta, tačiau tuo pat metu neturėtų per daug trupėti ir plyšti. Įberkite miltų pagal poreikį.
  • Reklama
  • Bulvių tešlą padalinkite į dvi lygias dalis. Susukite ją į dvi sruogas, darbo paviršių arba pjaustymo lentą pabarstykite miltais, kad teš...
    3. Bulvių tešlą padalinkite į dvi lygias dalis. Susukite ją į dvi sruogas, darbo paviršių arba pjaustymo lentą pabarstykite miltais, kad tešla nepriliptų.
  • Dabar iš tešlos reikia supjaustyti į vienodus mažus gabalėlius. Gražiai atrodo trikampiai. Gautus kukulius pabarstykite miltais. Šiame ga...
    4. Dabar iš tešlos reikia supjaustyti į vienodus mažus gabalėlius. Gražiai atrodo trikampiai. Gautus kukulius pabarstykite miltais. Šiame gaminimo etape galite juos užšaldyti, kad galėtumėte naudoti ateityje, išdėliodami ant pjaustymo lentos ir nusiųsdami į šaldiklį.
  • Reklama
  • Į atskirą puodą supilkite švarų geriamąjį vandenį, užvirinkite. Sumeskite į jį virtinukus, druską. Kai jie užvirs, sumažinkite ugnį ir vi...
    5. Į atskirą puodą supilkite švarų geriamąjį vandenį, užvirinkite. Sumeskite į jį virtinukus, druską. Kai jie užvirs, sumažinkite ugnį ir virkite, kol kukuliai išplauks į paviršių. Grybus nuplaukite, supjaustykite ir pakepinkite augaliniame aliejuje su smulkintais svogūnais. Į paruoštus virtinukus sudėkite keptus grybus. Patiekite bulvių kukulius su sviestu ir grietine.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.7/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai