Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu ir pepperoni

Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu ir pepperoni

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Pati vištiena nėra ryškaus skonio, todėl jos mėgėjų nėra tiek daug. Puikiai dera su prieskoniais ir žolelėmis. Papasakosiu, kaip pasigaminti vištienos krūtinėlę, įdaryta sūriu ir pepperoni. Tokias krūtinėles galima kepti orkaitėje arba kepti keptuvėje. Galite padaryti didelę kišenę arba perpjauti kiekvieną iš jų per pusę. Galite pasigaminti jų vakarienei ar net pasiimti į darbą pietums. Vietoj pepperoni galite naudoti kumpį arba šoninę. Krūtinėles valgykite karštas, jos daug skanesnės.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos krūtinėlės
    500 gramų
  • Mocarela
    60 gramų
  • Pepperoni
    60 gramų
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Miltai
    0.5 stiklinės
  • Džiūvėsėliai
    0.5 stiklinės
  • Aliejus
    6 šaukštai
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą nuplaukite, nupjaukite riebalus. Kiekvieną krūtinę perpjaukite per pusę.
    1. Mėsą nuplaukite, nupjaukite riebalus. Kiekvieną krūtinę perpjaukite per pusę.
  • Kiekviename gabale padarykite kišenę, bet neperpjaukite iki galo, pasūdykite ir pipiriuokite.
    2. Kiekviename gabale padarykite kišenę, bet neperpjaukite iki galo, pasūdykite ir pipiriuokite.
  • Reklama
  • Sūrį supjaustykite į 4 riekeles, į kiekvieną sūrio gabalėlį įdėkite po 4 riekeles pepperoni.
    3. Sūrį supjaustykite į 4 riekeles, į kiekvieną sūrio gabalėlį įdėkite po 4 riekeles pepperoni.
  • kišenę įdėkite riekelę sūrio ir pepperoni.
    4. kišenę įdėkite riekelę sūrio ir pepperoni.
  • Reklama
  • Į vieną lėkštę suberkite miltus, į kitą įmuškite kiaušinį, į trečią suberkite džiūvėsėlius. Kiekvieną krūtinėlę apvoliokite miltuose, tad...
    5. Į vieną lėkštę suberkite miltus, į kitą įmuškite kiaušinį, į trečią suberkite džiūvėsėlius. Kiekvieną krūtinėlę apvoliokite miltuose, tada kiaušinyje ir džiūvėsėliuose.
  • Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, išdėliokite mėsą ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Iškeptas krūtinėles 20...
    6. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, išdėliokite mėsą ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Iškeptas krūtinėles 20-25 minutėms dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių.
  • Reklama
  • Patiekite krūtinėles tiesiai iš orkaitės.
    7. Patiekite krūtinėles tiesiai iš orkaitės.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai