Salotos su kopūstais ir pankoliais
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Egzistuoja neišsakytas maisto gaminimo dėsnis, kad sunkų pagrindinį patiekalą, pavyzdžiui, keptą mėsą, būtina patiekti su šviežių daržovių salotomis. O jeigu šiuos du patiekalus sujungtume į vieną? Neseniai išmokau gaminti lapinio kopūsto, pankolio ir šoninės salotas. Paskutinio ingrediento bus labai mažai, bet jis atliks savo darbą. Prie jo puikiai tinka saldus užpilas. Nepamirškite pridėti traškaus pagrindo su neįprastomis pankolio natomis. Gavosi labai originalios salotos.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Šoninė3 griežinėliai
-
Medus1 šaukštelis
-
Pankolis1 vnt
-
Raudonasis kopūstas0.5 vnt
-
Svogūnų laiškai3 vnt
-
Majonezas50 mililitrų
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Raudonojo vyno actas3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Baltąją pankolio dalį supjaustykite plonais pusžiedžiais. Susmulkinkite 1/3 lapų padažui.
-
2. Kopūstą supjaustykite plonomis juostelėmis.
-
Reklama
-
3. Svogūnų laiškus supjaustykite.
-
4. Šoninę porą minučių pakepinkite keptuvėje iki auksinės rudos spalvos, tada viską supjaustykite.
-
Reklama
-
5. Salotų dubenyje sumaišykite svogūną, kopūstą, šoninę ir pankolį.
-
6. Pasigaminkite padažą. Pankolių lapus sumaišykite su majonezu, actu, medumi, pipirais ir druska.
-
Reklama
-
7. Papuoškite salotas. Išmaišykite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama