Sriuba su dešra ir alyvuogėmis
5 (2 įvertinimai)
6-8 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Tikriems sočių, pirmųjų patiekalų mėgėjams noriu pasiūlyti paprastą variantą, kaip išsivirti sriubą su dešra ir alyvuogėmis. Rekomenduojame įsidėmėti receptą! Pirmiausia reikia išvirti sultinį. Kaip pagrindą galite naudoti jautieną, veršieną, liesą kiaulieną, taip pat daržoves ir šaknis dėl skonio. Be dešrų puikiai dera dešrelės bei kiti mėsos gardumynai.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Mėsa ir daržovės sultiniui – pagal skonį
-
Svogūnas1 vnt
-
Dešros ir mėsos delikatesai500 gramų
-
Alyvuogėspagal skonį
-
Marinuoti agurkai4 vnt (+ sūrymas pagal skonį)
-
Pomidoras1 vnt
-
Pomidorų pasta2 šaukštai
-
Druska ir prieskoniaipagal skonį
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mėsą nuplaukite, sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Sudėkite nuluptą svogūną, salierą, morkas, lauro lapą. Užvirus sumažinkite ugnį iki minimumo ir virkite, kol mėsa suminkštės, pašalindami putas.
-
2. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite ir pakepinkite keptuvėje su augaliniu aliejumi iki skaidrumo.
-
Reklama
-
3. Pomidorus supjaustykite, suberkite į keptuvę ir pakepinkite dar 3-4 minutes.
-
4. Supilkite pomidorų pastą, išmaišykite ir po minutės nukelkite nuo ugnies. Sultinį nukoškite, mėsą supjaustykite mažais gabalėliais ir vėl sudėkite į keptuvę. Pridėkite padažą.
-
Reklama
-
5. Supjaustykite dešrą.
-
6. Supjaustykite dešreles.
-
Reklama
-
7. Agurkus supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į puodą po dešros.
-
8. Virkite 10 minučių, įberkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Dėl skonio užpilkite šiek tiek sūrymo nuo agurkų. Alyvuoges galima sudėti į puodą arba patiekti porcijomis.
-
Reklama
-
9. Prieš patiekiant, sriubą galima papildyti žolelėmis, grietine, citrinos skiltele. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama