Sūrio sriuba su brokoliais

Sūrio sriuba su brokoliais

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Šią sriubą galima drąsiai patiekti kaip pirmąjį patiekalą vakarienės metu ir įprastomis darbo dienomis. Sūrio sriuba - pirmojo patiekalo paruošimo variantas, kurio pagrindinis ingredientas yra sūris. Lydytas sūris suteikia patiekalui nepakartojamo skonio. Dažniausiai sūrio sriuboms naudojamos tokios veislės kaip parmezanas, čederis ar šveicariškas. Prieš lydant, ingredientas supjaustomas mažais gabalėliais arba sutarkuojamas. Į sūrio sriubą galite įdėti nedidelį kiekį įvairių daržovių, puikiai tiks salierai, morkos, bulvės, svogūnai. Taip pat galite pabandyti virti sūrio sriubą su grybais, taip pat eksperimentuoti su skystu pagrindu - galite ištirpinti sūrį mėsos ar daržovių sultinyje.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos sultinio kubeliai
    4 vnt
  • Vanduo
    4 stiklinės
  • Svogūnai
    3/4 puodelio (smulkiai pjaustyti)
  • Brokoliai
    2 puodeliai
  • Filadelfijos sūris
    200 gramų (viena pakuotė)
  • Kietasis sūris
    200 gramų (Cheddar tipo)
  • Česnako milteliai
    1/2 šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia paruoškite brokolius. Norėdami tai padaryti, šaldytas daržoves virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Virkite ne ilgiau k...
    1. Pirmiausia paruoškite brokolius. Norėdami tai padaryti, šaldytas daržoves virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Virkite ne ilgiau kaip 15 minučių.
  • Atskirame puode sumaišykite 4 puodelius vandens ir 4 vištienos sultinio kubelius. Virkite ant silpnos ugnies, kol kubeliai visiškai ištirps.
    2. Atskirame puode sumaišykite 4 puodelius vandens ir 4 vištienos sultinio kubelius. Virkite ant silpnos ugnies, kol kubeliai visiškai ištirps.
  • Reklama
  • Smulkiai supjaustykite 0,75 vidutinio dydžio svogūną ir supilkite į vištienos sultinį.
    3. Smulkiai supjaustykite 0,75 vidutinio dydžio svogūną ir supilkite į vištienos sultinį.
  • Į sultinį įpilkite 1/2 arbatinio šaukštelio česnako miltelių.
    4. Į sultinį įpilkite 1/2 arbatinio šaukštelio česnako miltelių.
  • Reklama
  • Filadelfijos sūrį supjaustykite kubeliais ir suberkite į sultinį. Stebėkite, kad sriuba neužvirtų.
    5. Filadelfijos sūrį supjaustykite kubeliais ir suberkite į sultinį. Stebėkite, kad sriuba neužvirtų.
  • Išvirusius brokolius atvėsinkite ir smulkiai supjaustykite.
    6. Išvirusius brokolius atvėsinkite ir smulkiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Kai Filadelfijos sūris ištirps sultinyje, į puodą suberkite susmulkintus brokolius. Išmaišykite ir toliau virkite sriubą ant silpnos ugnies.
    7. Kai Filadelfijos sūris ištirps sultinyje, į puodą suberkite susmulkintus brokolius. Išmaišykite ir toliau virkite sriubą ant silpnos ugnies.
  • Uždenkite sriubą dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių.
    8. Uždenkite sriubą dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių.
  • Reklama
  • Supjaustykite kubeliais kietąjį sūrį (pvz., Čederio)
    9. Supjaustykite kubeliais kietąjį sūrį (pvz., Čederio)
  • Į sriubą suberkite susmulkintą sūrį ir išmaišykite. Troškinkite ant silpnos ugnies, kol sūris visiškai išsilydys. Patiekite karštą, papuo...
    10. Į sriubą suberkite susmulkintą sūrį ir išmaišykite. Troškinkite ant silpnos ugnies, kol sūris visiškai išsilydys. Patiekite karštą, papuoškite žolelėmis. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai