Spurgos su obuoliais
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Gyvenimą galima paįvairinti skaniomis ir paprastomis spurgomis su obuoliais. Jos paruošiamos labai greitai, o produktų komplektas yra minimalus. Šis kepinys yra be mielių, tačiau dėl kepimo kaloringas. Obuolių saldumas yra skirtingas, todėl cukraus gali prireikti nuo 1,5 iki 2 arbatinių šaukštelių. Tačiau atminkite, kad kuo daugiau cukraus spurgose, tuo greičiau jos apskrus kepdamos. Todėl ugnį laikykite šiek tiek žemesnę nei vidutinė, kad produktai tolygiai iškeptų. Atkreipkite dėmesį į receptą!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Obuoliai250 gramų (nuluptų obuolių svoris)
-
Vanduo50 mililitrų
-
Druska1/2 šaukštelio
-
Cukrus1,5~2 šaukštai
-
Soda1/2 šaukštelio
-
Kvietiniai miltai250~270 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Nulupkite obuolius išimkite sėklas. Susmulkinkite ir perkelkite į blenderį. Įpilkite vandens.
-
Reklama
-
3. Obuolius sutrinkite su vandeniu impulsiniu režimu iki tyrės.
-
4. Susmulkintus obuolius perkelkite į dubenį. Įberkite cukraus, druskos. Išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Suberkite miltus, soda.
-
6. Pradėkite minkyti tešlą šaukštu. Kai tik pradės formuotis gumuliukai, minkykite rankomis.
-
Reklama
-
7. Paruošta tešla turi būti minkšta, gerai išlaikyti formą, bet neužsikimšti miltais. Neminkykite jos ilgai. Kai tik susiformuos vienalytis gumulas, iš jo iškočiokite volelį ir padalinkite į 8 lygias dalis. Darbo paviršių pabarstykite miltais. Kiekvieną dalį sutrinkite į ne daugiau kaip 1 cm storio apvalų pyragą.
-
8. Puode įkaitinkite augalinį aliejų, sumažinkite ugnį iki šiek tiek žemiau vidutinės. Kepkite spurgas po 4 minutes iš kiekvienos pusės iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
9. Paruoštas spurgas dėkite ant popieriniais rankšluosčiais iškloto indo. Patiekite šiltą.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama