Spurgos su obuoliais

Spurgos su obuoliais

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Gyvenimą galima paįvairinti skaniomis ir paprastomis spurgomis su obuoliais. Jos paruošiamos labai greitai, o produktų komplektas yra minimalus. Šis kepinys yra be mielių, tačiau dėl kepimo kaloringas. Obuolių saldumas yra skirtingas, todėl cukraus gali prireikti nuo 1,5 iki 2 arbatinių šaukštelių. Tačiau atminkite, kad kuo daugiau cukraus spurgose, tuo greičiau jos apskrus kepdamos. Todėl ugnį laikykite šiek tiek žemesnę nei vidutinė, kad produktai tolygiai iškeptų. Atkreipkite dėmesį į receptą!

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Obuoliai
    250 gramų (nuluptų obuolių svoris)
  • Vanduo
    50 mililitrų
  • Druska
    1/2 šaukštelio
  • Cukrus
    1,5~2 šaukštai
  • Soda
    1/2 šaukštelio
  • Kvietiniai miltai
    250~270 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Nulupkite obuolius išimkite sėklas. Susmulkinkite ir perkelkite į blenderį. Įpilkite vandens.
    2. Nulupkite obuolius išimkite sėklas. Susmulkinkite ir perkelkite į blenderį. Įpilkite vandens.
  • Reklama
  • Obuolius sutrinkite su vandeniu impulsiniu režimu iki tyrės.
    3. Obuolius sutrinkite su vandeniu impulsiniu režimu iki tyrės.
  • Susmulkintus obuolius perkelkite į dubenį. Įberkite cukraus, druskos. Išmaišykite.
    4. Susmulkintus obuolius perkelkite į dubenį. Įberkite cukraus, druskos. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Suberkite miltus, soda.
    5. Suberkite miltus, soda.
  • Pradėkite minkyti tešlą šaukštu. Kai tik pradės formuotis gumuliukai, minkykite rankomis.
    6. Pradėkite minkyti tešlą šaukštu. Kai tik pradės formuotis gumuliukai, minkykite rankomis.
  • Reklama
  • Paruošta tešla turi būti minkšta, gerai išlaikyti formą, bet neužsikimšti miltais. Neminkykite jos ilgai. Kai tik susiformuos vienalytis ...
    7. Paruošta tešla turi būti minkšta, gerai išlaikyti formą, bet neužsikimšti miltais. Neminkykite jos ilgai. Kai tik susiformuos vienalytis gumulas, iš jo iškočiokite volelį ir padalinkite į 8 lygias dalis. Darbo paviršių pabarstykite miltais. Kiekvieną dalį sutrinkite į ne daugiau kaip 1 cm storio apvalų pyragą.
  • Puode įkaitinkite augalinį aliejų, sumažinkite ugnį iki šiek tiek žemiau vidutinės. Kepkite spurgas po 4 minutes iš kiekvienos pusės iki ...
    8. Puode įkaitinkite augalinį aliejų, sumažinkite ugnį iki šiek tiek žemiau vidutinės. Kepkite spurgas po 4 minutes iš kiekvienos pusės iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Paruoštas spurgas dėkite ant popieriniais rankšluosčiais iškloto indo. Patiekite šiltą.
    9. Paruoštas spurgas dėkite ant popieriniais rankšluosčiais iškloto indo. Patiekite šiltą.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai