Mėsos kukuliai su kopūstais

Mėsos kukuliai su kopūstais

5 (1 įvertinimai)

5-7 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Mėsos kukuliai su search=kopūstais] – tai vaikystės patiekalas. Pabandyk tai! Tai tikrai skanu ir sveika, o vaikams tai patinka! Recepte esantys kopūstai suteikia mėsai sultingumo. Taip pat didelis pliusas yra didelis padažo kiekis, kuris lieka išvirus kukulius. Jis tirštas ir labai skanus! Puikiai tinka su bulvėmis ar makaronais.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    750 gramų
  • Rafinuotas saulėgrąžų aliejus
    2 šaukštai
  • Švieži krapai
    7 gramai
  • Pomidorų pasta
    90 gramų
  • Vanduo
    500 mililitrų
  • Grietinė
    60 gramų
  • Baltieji kopūstai
    400 gramų
  • Kvietiniai miltai
    50 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Cukrus
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Itališkų žolelių mišinys
    1 gramas
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Kvapieji pipirai
    3 vnt
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Filė nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite į faršą.
    1. Filė nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite į faršą.
  • Susmulkinkite kopūstą ir česnaką. Sudėkite į dubenį su mėsa.
    2. Susmulkinkite kopūstą ir česnaką. Sudėkite į dubenį su mėsa.
  • Reklama
  • Faršą pasūdykite, įberkite prieskonių ir šiek tiek smulkintų krapų. Suformuokite maždaug 4 cm skersmens rutuliukus.
    3. Faršą pasūdykite, įberkite prieskonių ir šiek tiek smulkintų krapų. Suformuokite maždaug 4 cm skersmens rutuliukus.
  • Svogūnus ir morkas nulupkite. Morkas stambiai sutarkuokite, svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
    4. Svogūnus ir morkas nulupkite. Morkas stambiai sutarkuokite, svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
  • Reklama
  • Daržoves apkepkite augaliniame aliejuje.
    5. Daržoves apkepkite augaliniame aliejuje.
  • Įpilkite vandens, pomidorų pastos, cukraus ir šiek tiek druskos. Užvirinkite, supilkite grietinę, sumaišytą su miltais. Išmaišykite ir vė...
    6. Įpilkite vandens, pomidorų pastos, cukraus ir šiek tiek druskos. Užvirinkite, supilkite grietinę, sumaišytą su miltais. Išmaišykite ir vėl užvirinkite.
  • Reklama
  • Sudėkite kotletus į verdantį padažą. Suberkite kvapiuosius pipirus ir lauro lapą. Kai užvirs, troškinkite ant silpnos ugnies uždengę 40 m...
    7. Sudėkite kotletus į verdantį padažą. Suberkite kvapiuosius pipirus ir lauro lapą. Kai užvirs, troškinkite ant silpnos ugnies uždengę 40 minučių.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai