Mėsos kukuliai su kopūstais
5 (1 įvertinimai)
5-7 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Mėsos kukuliai su search=kopūstais] – tai vaikystės patiekalas. Pabandyk tai! Tai tikrai skanu ir sveika, o vaikams tai patinka! Recepte esantys kopūstai suteikia mėsai sultingumo. Taip pat didelis pliusas yra didelis padažo kiekis, kuris lieka išvirus kukulius. Jis tirštas ir labai skanus! Puikiai tinka su bulvėmis ar makaronais.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė750 gramų
-
Rafinuotas saulėgrąžų aliejus2 šaukštai
-
Švieži krapai7 gramai
-
Pomidorų pasta90 gramų
-
Vanduo500 mililitrų
-
Grietinė60 gramų
-
Baltieji kopūstai400 gramų
-
Kvietiniai miltai50 gramų
-
Morkos1 vnt
-
Svogūnai2 vnt
-
Cukrus0,5 arbatinio šaukštelio
-
Itališkų žolelių mišinys1 gramas
-
Lauro lapas1 vnt
-
Česnakai3 skiltelės
-
Kvapieji pipirai3 vnt
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Filė nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite į faršą.
-
2. Susmulkinkite kopūstą ir česnaką. Sudėkite į dubenį su mėsa.
-
Reklama
-
3. Faršą pasūdykite, įberkite prieskonių ir šiek tiek smulkintų krapų. Suformuokite maždaug 4 cm skersmens rutuliukus.
-
4. Svogūnus ir morkas nulupkite. Morkas stambiai sutarkuokite, svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
-
Reklama
-
5. Daržoves apkepkite augaliniame aliejuje.
-
6. Įpilkite vandens, pomidorų pastos, cukraus ir šiek tiek druskos. Užvirinkite, supilkite grietinę, sumaišytą su miltais. Išmaišykite ir vėl užvirinkite.
-
Reklama
-
7. Sudėkite kotletus į verdantį padažą. Suberkite kvapiuosius pipirus ir lauro lapą. Kai užvirs, troškinkite ant silpnos ugnies uždengę 40 minučių.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama