Spalvingų pomidorų salotos
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Neįtikėtinai skanios ir sultingos spalvingų pomidorų salotos. Pagrindinis skonis atsiranda dėl padažo. Salotų gaminimas užima labai mažai laiko. Visi ingredientai salotoms yra paprasti ir prieinami. O ir pačios salotos stebina savo skonių deriniais. Jos gali būti paruoštas kaip priedas prie karštų mėsos patiekalų.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Česnakai2 skiltelės
-
Balzamiko actas1 šaukštas
-
Svogūnų laiškai70 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Alyvuogių aliejus3 šaukštai
-
Pipiraipagal skonį
-
Džiovintos žolelėspagal skonį
-
Pomidorai700 gramų (įvairių spalvų)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Pomidorai gali būti bet kokių spalvų.
-
2. Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite dideliais griežinėliais. Sudėkite juos į kiaurasamtį ir pabarstykite druska. Palikite stovėti. Druska iš pomidorų ištrauks drėgmės perteklių, kuri iškart nutekės. Dėl to paruoštos salotos nebus vandeningos.
-
Reklama
-
3. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus.
-
4. Pomidorus sudėkite į salotų dubenį ir suberkite pjaustytus svogūnų laiškus.
-
Reklama
-
5. Tada apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir balzamiko actu. Pridėti aromatinių džiovintų žolelių. Tai gali būti raudonėlis arba bazilikas. Įberkite druskos ir maltų pipirų pagal skonį. Sumaišykite visus ingredientus.
-
6. Paruoštas salotas sudėkite į tinkamo dydžio salotų dubenį ir patiekite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama