Šokoladinis sūrio pyragas su kepimu

Šokoladinis sūrio pyragas su kepimu

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Pagal šį receptą gaunamas neįtikėtinai šokoladinis, labai kreminis ir neįtikėtinai gardus šokoladinis sūrio pyragas. Gaminimo procesas gana paprastas, visi ingredientai yra prieinami ir gana biudžetiniai. Sūrio pyragą kepkite 16 cm skersmens kepimo formoje. Galite naudoti pienišką arba juodąjį šokoladą – jūsų pasirinkimas. Geriau naudoti riebią grietinę. Naudokite jau šokoladinius sausainius be jokių kitų įdarų. Kepimo metu jokiu etapu nenaudokite maišytuvo ingredientams maišyti – tai padės išvengti įtrūkimų kepant.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Cukraus pudra
    80 gramų
  • Šokoladiniai sausainiai
    230 gramų
  • Kreminis sūris
    300 gramų
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Juodasis šokoladas
    90 gramų
  • Grietinė
    80 gramų (25% riebumo)
  • Sviestas
    120 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Sulaužykite sausainius į atsitiktinius gabalėlius ir sudėkite juos į trintuvo dubenį.
    2. Sulaužykite sausainius į atsitiktinius gabalėlius ir sudėkite juos į trintuvo dubenį.
  • Reklama
  • Paleiskite trintuvą 30 sekundžių. Rezultatas turėtų būti smulkūs smėlio trupiniai.
    3. Paleiskite trintuvą 30 sekundžių. Rezultatas turėtų būti smulkūs smėlio trupiniai.
  • Trupinius iš trintuvo sudėkite į didelį dubenį ir sudėkite sviestą, prieš tai ištirpintą puode ant silpnos ugnies.
    4. Trupinius iš trintuvo sudėkite į didelį dubenį ir sudėkite sviestą, prieš tai ištirpintą puode ant silpnos ugnies.
  • Reklama
  • Sumaišykite šiuos ingredientus, kol gausite homogeninę masę, kurią rankomis galima suformuoti į rutulį.
    5. Sumaišykite šiuos ingredientus, kol gausite homogeninę masę, kurią rankomis galima suformuoti į rutulį.
  • Kepimo formos dugną išklokite kepimo popieriumi, sudėkite visą tešlos mišinį, suspauskite rankomis, suformuodami būsimo sūrio pyrago pagr...
    6. Kepimo formos dugną išklokite kepimo popieriumi, sudėkite visą tešlos mišinį, suspauskite rankomis, suformuodami būsimo sūrio pyrago pagrindą, kurio kraštai bus maždaug 5–6 cm aukščio. Pagrindą 10 minučių pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
  • Reklama
  • Visą kreminį sūrį sudėkite į didelį dubenį ir suberkite cukraus pudrą. Šiuos ingredientus sumaišykite šaukštu iki vientisos masės, jokiom...
    7. Visą kreminį sūrį sudėkite į didelį dubenį ir suberkite cukraus pudrą. Šiuos ingredientus sumaišykite šaukštu iki vientisos masės, jokiomis aplinkybėmis nenaudokite maišytuvo.
  • Dabar į šį mišinį įmuškite po vieną kiaušinį ir maišykite tik šaukštu (ne mikseriu).
    8. Dabar į šį mišinį įmuškite po vieną kiaušinį ir maišykite tik šaukštu (ne mikseriu).
  • Reklama
  • Rezultatas turėtų būti vienalytė kreminė masė.
    9. Rezultatas turėtų būti vienalytė kreminė masė.
  • Ištirpinkite šokoladą patogiu būdu; Aš jį ištirpinau vandens vonelėje.
    10. Ištirpinkite šokoladą patogiu būdu; Aš jį ištirpinau vandens vonelėje.
  • Reklama
  • Į kreminę masę įpilkite ištirpinto šokolado. Viską sumaišykite, galite naudoti šluotelę arba šaukštą (negalite naudoti maišytuvo).
    11. Į kreminę masę įpilkite ištirpinto šokolado. Viską sumaišykite, galite naudoti šluotelę arba šaukštą (negalite naudoti maišytuvo).
  • Įpilkite grietinės.
    12. Įpilkite grietinės.
  • Visus ingredientus sumaišykite šluotele arba šaukštu iki vientisos masės.
    13. Visus ingredientus sumaišykite šluotele arba šaukštu iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Sudėkite šį šokolado mišinį į formą su pagrindu. Švelniai pastuksenkite formelę į stalą, kad išleistumėte oro burbuliukus. Įkaitinkite or...
    14. Sudėkite šį šokolado mišinį į formą su pagrindu. Švelniai pastuksenkite formelę į stalą, kad išleistumėte oro burbuliukus. Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių ir kepkite sūrio pyragą 1–1,5 valandos. Maždaug po valandos atidarykite orkaitę; Sūrio pyrago paviršius turėtų būti nejudantis, bet neturėtų atsirasti įtrūkimų.
  • Paruoštą sūrio pyragą pirmiausia visiškai atvėsinkite išjungtoje orkaitėje, tada išimkite jį iš formos ir palikite šaldytuvo lentynoje, g...
    15. Paruoštą sūrio pyragą pirmiausia visiškai atvėsinkite išjungtoje orkaitėje, tada išimkite jį iš formos ir palikite šaldytuvo lentynoje, geriausia per naktį. Tada patiekite.
  • Skanaus!
    16. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai