Šokoladinis pyragas iš avinžirnių miltų

Šokoladinis pyragas iš avinžirnių miltų

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Gaminame šokoladinį pyragą iš avinžirnių miltų. Recepte nėra glitimo, kiaušinių ar gyvūninės kilmės pieno produktų. Atkreipkite dėmesį! Kepiniai iš avinžirnių miltų turi lengvą riešutų aromatą. Jis ilgai išlieka šviežias ir nesustingsta, nes jame nėra glitimo.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kakavos milteliai
    70 gramų (ne saldi)
  • Druska
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Soda
    1 šaukštelis
  • Vanduo
    60 mililitrų (karštas)
  • Cukranendrių cukrus
    120 gramų
  • Kokosų aliejus
    60 gramų
  • Kokosų pienas
    380 mililitrų
  • Avinžirnių miltai
    160 gramų
  • Vanilės ekstraktas
    2 lašai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Jei neturite kokosų pieno, galite naudoti bet kokį augalinį pieno gėrimą.
    1. Paruoškite ingredientus. Jei neturite kokosų pieno, galite naudoti bet kokį augalinį pieno gėrimą.
  • Dubenyje sumaišykite sausus tešlos ingredientus: avinžirnių miltus, cukrų, druską ir soda. Kaip saldiklis gali būti naudojamas topinambų ...
    2. Dubenyje sumaišykite sausus tešlos ingredientus: avinžirnių miltus, cukrų, druską ir soda. Kaip saldiklis gali būti naudojamas topinambų sirupas arba kokosų cukrus. Sumaišykite ingredientus šluotele, kad jie tolygiai pasiskirstytų.
  • Reklama
  • Į sausus ingredientus supilkite kokosų pieną ir ištirpintą kokosų aliejų. Užpilkite karštu vandeniu ir įlašinkite kelis lašus kvapiosios ...
    3. Į sausus ingredientus supilkite kokosų pieną ir ištirpintą kokosų aliejų. Užpilkite karštu vandeniu ir įlašinkite kelis lašus kvapiosios medžiagos.
  • Maišykite šluotele, kol visi miltai pasidengs drėgme ir neliks nesumaišytų vietų.
    4. Maišykite šluotele, kol visi miltai pasidengs drėgme ir neliks nesumaišytų vietų.
  • Reklama
  • Formą patepkite trupučiu aliejaus ir išklokite tešlą. Išlyginkite ir lengvai bakstelėkite formą ant darbinio paviršiaus, kad užpildytumėt...
    5. Formą patepkite trupučiu aliejaus ir išklokite tešlą. Išlyginkite ir lengvai bakstelėkite formą ant darbinio paviršiaus, kad užpildytumėte visus tarpus.
  • Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Avinžirnių pyragą kepkite 60-80 minučių, priklausomai nuo plutos storio. Iškepus leiskite pyragui v...
    6. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Avinžirnių pyragą kepkite 60-80 minučių, priklausomai nuo plutos storio. Iškepus leiskite pyragui visiškai atvėsti ant grotelių.
  • Reklama
  • Gatavą pyragą galima perpjauti išilgai pusiau ir aptepti glajumi iš kakavos miltelių, kokosų aliejaus ir topinambų sirupo arba cukraus. T...
    7. Gatavą pyragą galima perpjauti išilgai pusiau ir aptepti glajumi iš kakavos miltelių, kokosų aliejaus ir topinambų sirupo arba cukraus. Tokiu pat glaistu galima padengti pyrago viršų.
  • Pyragas yra tankus, drėgnas, ryškaus šokolado skonio. Skoniu ir konsistencija labai panašus į braunius.
    8. Pyragas yra tankus, drėgnas, ryškaus šokolado skonio. Skoniu ir konsistencija labai panašus į braunius.
  • Reklama
  • Mėgaukitės arbata ir geros nuotaikos!
    9. Mėgaukitės arbata ir geros nuotaikos!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai