Šokoladinis kriaušių pyragas su kakava
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Šiam šokoladinio kriaušių pyrago receptui reikia tik paprasčiausių ir prieinamiausių ingredientų, o rezultatas išties gardus! Palepinkite save ir savo artimuosius šiuo nuostabiu desertu! Šis pyragas yra gardus ir aromatingas! Subtilus šokoladinis biskvitas puikiai dera su prinokusiomis, sultingomis kriaušėmis. Tiks bet kokia saldi rūšis, bet įsitikinkite, kad kriaušės nėra pernokusios. Jei norite, galite pabarstyti kriaušes cinamonu ir į tešlą įdėti vanilės, kad suteiktumėte papildomo skonio. Bet kokiu atveju, šis šokoladinis pyragas yra puikus garnyras su šviežiai užplikyta kava, arbata ar tiesiog stikline pieno ar kakavos. Išbandykite!
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušiniai4 vnt
-
Sviestas100 gramų
-
Kakava3 šaukštai
-
Cukrus150 gramų
-
Miltai160 gramų
-
Kepimo milteliai2 arbatiniai šaukšteliai
-
Kriaušės1~2 vnt
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Prieš tai palaikykite sviestą kambario temperatūroje.
-
2. Kiaušinius išplakite su cukrumi, kol jie taps balti ir purūs.
-
Reklama
-
3. Suberkite miltus, kakavą, kepimo miltelius ir suminkštintą, gabalėliais supjaustytą sviestą.
-
4. Dar kartą viską išplakite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
5. Tešlą sudėkite į riebalais pateptą kepimo skardą. Jei norite, pabarstykite dugną ir šonus manų kruopomis. Tolygiai paskirstykite supjaustytą kriaušę ant viršaus, lengvai įspausdami į tešlą, ir pabarstykite cukrumi.
-
6. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių. Šokoladinis kriaušių pyragas paruoštas.
-
Reklama
-
7. Jei pageidaujate, papuoškite cukraus pudra ir patiekite. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama