Šokoladinis blynų vyniotinis su grietinėle

Šokoladinis blynų vyniotinis su grietinėle

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
5 val.

Apie receptą

Norėdami nustebinti savo svečius skaniais pyragaičiais, jums nereikia gaminti torto. Siūlau patiekti skanų, švelnų ir šokoladinį vyniotinį, pagamintą su šokoladiniais blynais. Puikus pasirinkimas arbatai! Vyniotinis yra labai švelnus, nesausas ir vidutiniškai saldus. Rikota prideda tik reikiamo rūgštingumo, kad subalansuotų saldumą. Jei pageidaujama, vyniotinį galima apibarstyti riešutais arba kokoso drožlėmis.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    250 mililitrų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Aliejus
    30 mililitrų (+ tepimui)
  • Kakavos milteliai
    10 gramų
  • Miltai
    120 gramų
  • Cukrus
    30 gramų
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Rikota
    100 gramų
  • Grietinėlė
    200 mililitrų (33% riebumo)
  • Šokoladas
    100 gramų (juodasis)
  • Cukraus pudra
    50 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Kiaušinius įmuškite į šiltą pieną, įpilkite druskos, cukraus ir augalinio aliejaus. Viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
    2. Kiaušinius įmuškite į šiltą pieną, įpilkite druskos, cukraus ir augalinio aliejaus. Viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Į mišinį persijokite miltus su kepimo milteliais ir suberkite kakavos miltelius. Viską gerai išmaišykite šluotele, kol tešla taps vienalytė.
    3. Į mišinį persijokite miltus su kepimo milteliais ir suberkite kakavos miltelius. Viską gerai išmaišykite šluotele, kol tešla taps vienalytė.
  • Iškepkite blynus keptuvėje, pateptoje augaliniu aliejumi, ant silpnos ugnies.
    4. Iškepkite blynus keptuvėje, pateptoje augaliniu aliejumi, ant silpnos ugnies.
  • Reklama
  • Rikotą pertrinkite per smulkų sietelį, sumaišykite su grietinėle ir cukraus pudra. Viską išplakti iki vientisos ir purios masės.
    5. Rikotą pertrinkite per smulkų sietelį, sumaišykite su grietinėle ir cukraus pudra. Viską išplakti iki vientisos ir purios masės.
  • Vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą, supilkite į grietinėlę ir vėl viską gerai išplakite.
    6. Vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą, supilkite į grietinėlę ir vėl viską gerai išplakite.
  • Reklama
  • Kiekvieną šokoladinį blyną patepkite grietinėle.
    7. Kiekvieną šokoladinį blyną patepkite grietinėle.
  • Vienoje eilėje dėkite blynelius persidengiančius.
    8. Vienoje eilėje dėkite blynelius persidengiančius.
  • Reklama
  • Blynus susukite į vieną tankų vyniotinį. Suvyniokite į foliją ir padėkite į šaldytuvą 3 valandas.
    9. Blynus susukite į vieną tankų vyniotinį. Suvyniokite į foliją ir padėkite į šaldytuvą 3 valandas.
  • Šokoladą ištirpiname vandens vonelėje, užpilame ant vyniotinio ir leidžiame sustingti. Po to patiekite.
    10. Šokoladą ištirpiname vandens vonelėje, užpilame ant vyniotinio ir leidžiame sustingti. Po to patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    11. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai