Slyvų uogienė su cinamonu
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
12 val.
Apie receptą
Vasaros pabaiga – pats metas virti slyvų uogienę, variantų daug, bet ar kada bandėte slyvų uogienę su cinamonu? Jei ne, tai būtinai išbandykite, pasidalinkite receptu. Paruošti cinamono slyvų uogienę yra gana paprasta, daugiau informacijos rasite nuosekliose instrukcijose. Uogienei slyvas geriau naudokite tankias, ne pernokusias, kad verdant uogienę vaisiai išlaikytų savo formą.
Paskirtis: Uogienių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Slyva1200 gramų
-
Cukrus900 gramų
-
Cinamonas8~10 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Slyvas nuplaukite ir išimkite kauliukus. Sudėkite sluoksniais į storadugnį puodą, pabarstykite cukrumi. Palikite 3-4 valandas, kol slyva išskirs sultis.
-
Reklama
-
3. Pakaitinkite iki užvirimo, bet neužvirinkite, palikite visiškai atvėsti. Tada kaitinimą kartokite dar kartą, kol verda slyvų nemaišykite, o tik purtykite.
-
4. Trečią (paskutinį) kartą pakaitinkite uogienę, suberkite cinamoną, švelniai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų, uždenkite ir užvirkite.
-
Reklama
-
5. Uogienę supilstykite į jau atvėsusius sterilizuotus stiklainius ir užsukite.
-
6. Uogienė kvapni ir labai skani. Iš tokio produktų kiekio gaunama apie 1,4-1,5 litro uogienės.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama