Sluoksniuotos tešlos sraigės su razinomis

Sluoksniuotos tešlos sraigės su razinomis

5 (1 įvertinimai)

8-10 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Skanūs ir kvapnūs kepiniai, kuriuos galima patiekti svečiams, ruošti pusryčiams laisvadieniais arba dovanoti vaikams. Siūlome variantą, kaip pasigaminti bandeles iš sluoksniuotos tešlos su razinomis. Kad būtų lengviau paruošti, naudojame jau paruoštą sluoksniuotą tešlą, tačiau jei turite noro ir laisvo laiko, drąsiai gaminkite ją patys. Kepti labai skanu ir įdomu, dėka skanios grietinėlės ir razinų. Pasirinktinai galite pridėti kitų džiovintų vaisių, riešutų, aguonų ir kt.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sluoksniuota tešla
    500 gramų
  • Razinos
    60 gramų
  • Pienas
    330 mililitrų
  • Cukrus
    60 gramų
  • Vanilė
    pagal skonį
  • Kukurūzų krakmolas
    30 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoštą sluoksniuotą tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje, tada iškočiokite ir palikite nuošalyje. Razinas nuplauname ir 15-20 min...
    1. Paruoštą sluoksniuotą tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje, tada iškočiokite ir palikite nuošalyje. Razinas nuplauname ir 15-20 minučių pamerkiame į verdantį vandenį.
  • Kremui paruošti ant ugnies uždėkite puodą su pienu, 20 gramų cukraus, vanile. Užvirkite, tada uždenkite dangčiu ir palikite 15 minučių, p...
    2. Kremui paruošti ant ugnies uždėkite puodą su pienu, 20 gramų cukraus, vanile. Užvirkite, tada uždenkite dangčiu ir palikite 15 minučių, po nurodyto laiko padedame pieną atgal ant kaitros. Kitame dubenyje sumaišykite kiaušinį su likusiu cukrumi, plakite, kol susidarys baltos putos, suberkite krakmolą ir išmaišykite. Į kiaušinių masę plona srovele supilkite trečdalį pieno mišinio, išmaišykite ir supilkite atgal į prikaistuvį.
  • Reklama
  • Virkite skystį ant silpnos ugnies, visą laiką maišykite šluotele, kol susidarys tiršta grietinėlė. Po to supilti į dubenį, uždengti maist...
    3. Virkite skystį ant silpnos ugnies, visą laiką maišykite šluotele, kol susidarys tiršta grietinėlė. Po to supilti į dubenį, uždengti maistine plėvele ir atšaldyti.
  • Gatavą tešlą sutepkite gautu atšaldytu kremu, tada tolygiai suberkite razinas.
    4. Gatavą tešlą sutepkite gautu atšaldytu kremu, tada tolygiai suberkite razinas.
  • Reklama
  • Tešlą susukame vyniotiniu ir supjaustome maždaug dviejų centimetrų storio apskritimais, po to juos šiek tiek paspaudžiame pirštais. Sraig...
    5. Tešlą susukame vyniotiniu ir supjaustome maždaug dviejų centimetrų storio apskritimais, po to juos šiek tiek paspaudžiame pirštais. Sraiges paskleidžiame ant kepimo popieriaus ir 20 minučių dedame į orkaitę, įkaitintą iki 170 laipsnių, kol susidarys auksinė spalva.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai