Sluoksniuotos tešlos samsa su malta mėsa
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Gaminti samsą iš sluoksniuotos tešlos tikrai yra paprastas ir prieinamas sprendimas bet kuriam virėjui. Sluoksniuotos tešlos pyragėliai turi nuostabų aromatą, sotų įdarą ir traškią auksinę plutą. Jei nežinojote, kaip gaminti sluoksniuotos tešlos samsą su malta mėsa, naudokite šį receptą. Iš pradžių sluoksniuotą tešlą galite pasigaminti patys, bet galite nusipirkti ir jau paruoštą parduotuvėje. Su faršu viskas taip pat paprasta, aš naudoju jautieną ir kiaulieną lygiomis dalimis. Samsa yra labai skanu!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta mėsa1 kilogramas
-
Sluoksniuota tešla1 vnt (pakelis)
-
Svogūnai3 vnt
-
Augalinis aliejuspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite, tada sumaišykite su malta mėsa. Maltą mėsą pakepinkite augaliniame aliejuje iki šviesiai auksinės spalvos. Tai užtruks 10-15 minučių.
-
2. Sluoksniuotą tešlą atitirpinkite ir iškočiokite plonu sluoksniu. Padalinkite į mažus apvalius paplotėlius. Į kiekvieno vidurį dėkite įdarą.
-
Reklama
-
3. Aš darau trikampio formos samsą, sujungdama tris kampus centre ir saugiai juos užsandarindama.
-
4. Keptuvėje įkaitinkite didelį kiekį augalinio aliejaus. Išdėliojame samsą ir kepame ant vidutinės ugnies.
-
Reklama
-
5. Apkepkite samsą iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
6. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama