Sluoksniuotos tešlos samsa su malta mėsa

Sluoksniuotos tešlos samsa su malta mėsa

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Gaminti samsą iš sluoksniuotos tešlos tikrai yra paprastas ir prieinamas sprendimas bet kuriam virėjui. Sluoksniuotos tešlos pyragėliai turi nuostabų aromatą, sotų įdarą ir traškią auksinę plutą. Jei nežinojote, kaip gaminti sluoksniuotos tešlos samsą su malta mėsa, naudokite šį receptą. Iš pradžių sluoksniuotą tešlą galite pasigaminti patys, bet galite nusipirkti ir jau paruoštą parduotuvėje. Su faršu viskas taip pat paprasta, aš naudoju jautieną ir kiaulieną lygiomis dalimis. Samsa yra labai skanu!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    1 kilogramas
  • Sluoksniuota tešla
    1 vnt (pakelis)
  • Svogūnai
    3 vnt
  • Augalinis aliejus
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite, tada sumaišykite su malta mėsa. Maltą mėsą pakepinkite augaliniame aliejuje iki šviesiai auk...
    1. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite, tada sumaišykite su malta mėsa. Maltą mėsą pakepinkite augaliniame aliejuje iki šviesiai auksinės spalvos. Tai užtruks 10-15 minučių.
  • Sluoksniuotą tešlą atitirpinkite ir iškočiokite plonu sluoksniu. Padalinkite į mažus apvalius paplotėlius. Į kiekvieno vidurį dėkite įdarą.
    2. Sluoksniuotą tešlą atitirpinkite ir iškočiokite plonu sluoksniu. Padalinkite į mažus apvalius paplotėlius. Į kiekvieno vidurį dėkite įdarą.
  • Reklama
  • Aš darau trikampio formos samsą, sujungdama tris kampus centre ir saugiai juos užsandarindama.
    3. Aš darau trikampio formos samsą, sujungdama tris kampus centre ir saugiai juos užsandarindama.
  • Keptuvėje įkaitinkite didelį kiekį augalinio aliejaus. Išdėliojame samsą ir kepame ant vidutinės ugnies.
    4. Keptuvėje įkaitinkite didelį kiekį augalinio aliejaus. Išdėliojame samsą ir kepame ant vidutinės ugnies.
  • Reklama
  • Apkepkite samsą iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    5. Apkepkite samsą iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Gero apetito!
    6. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai