Skumbrė su daržovėmis žiemai

Skumbrė su daržovėmis žiemai

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Norite pasilepinti sveikos ir skanios žuvies paruošimu? Žuvis yra labai sultinga ir sodri, o išlieka gana stipri. Puikiai tinka sumuštiniams, sriuboms ar salotoms. Žuvies konservai yra labai populiarus užkandis ant bet kurio stalo. Tačiau ne visi supranta, kad labai skanius žuvies konservus galima pasigaminti ir namuose. Šiame virimo procese nėra nieko sudėtingo. Ir rezultatas pranoksta visus geriausius lūkesčius! Išbandykite šią nuostabią aromatingą skumbrę, liksite maloniai nustebinti! Iš šio ingredientų kiekio gauname 2 stiklainius po 450 gramų.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Skumbrė
    450 gramų (šviežia)
  • Pomidorai
    4 vnt
  • Morkos
    2 vnt
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Lauro lapas
    2 vnt
  • Kvapieji pipirai
    5 vnt
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Druska
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Saulėgrąžų aliejus
    2 šaukštai
  • Actas
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Paruoškite skumbrę, nuplaukite. Paruoškite stiklainius ir dangtelius, nuplaukite ir sterilizuokite.
    2. Paruoškite skumbrę, nuplaukite. Paruoškite stiklainius ir dangtelius, nuplaukite ir sterilizuokite.
  • Reklama
  • Pripilkite didelį puodą vandens. Užvirinkite. Įberkite druskos, įdėkite skumbrę ir virkite 5 minutes.
    3. Pripilkite didelį puodą vandens. Užvirinkite. Įberkite druskos, įdėkite skumbrę ir virkite 5 minutes.
  • Nulupkite svogūnus ir morkas. Svogūną supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka.
    4. Nulupkite svogūnus ir morkas. Svogūną supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka.
  • Reklama
  • Pomidorus sumalkite per mėsmalę.
    5. Pomidorus sumalkite per mėsmalę.
  • Į puodą sudėkite svogūnus ir morkas.
    6. Į puodą sudėkite svogūnus ir morkas.
  • Reklama
  • Viską užpilkite pomidorais. Uždėkite ant ugnies ir virkite 15 minučių.
    7. Viską užpilkite pomidorais. Uždėkite ant ugnies ir virkite 15 minučių.
  • Išrinkite žuvies kaulus ir išardykite į mažus gabalėlius.
    8. Išrinkite žuvies kaulus ir išardykite į mažus gabalėlius.
  • Reklama
  • Įdėkite druskos, cukraus, lauro lapų, pipirų, saulėgrąžų aliejaus. Virkite 5 minutes.
    9. Įdėkite druskos, cukraus, lauro lapų, pipirų, saulėgrąžų aliejaus. Virkite 5 minutes.
  • Sudėkite žuvį, troškinkite ant silpnos ugnies 5-10 minučių.
    10. Sudėkite žuvį, troškinkite ant silpnos ugnies 5-10 minučių.
  • Reklama
  • Virimo pabaigoje įpilkite acto. Troškinkite 2 minutes.
    11. Virimo pabaigoje įpilkite acto. Troškinkite 2 minutes.
  • Sudėkite į sterilizuotus stiklainius ir uždarykite sterilizuotais dangteliais. Padėkite ir apvyniokite. Po 12 valandų viskas paruošta.
    12. Sudėkite į sterilizuotus stiklainius ir uždarykite sterilizuotais dangteliais. Padėkite ir apvyniokite. Po 12 valandų viskas paruošta.
  • Labai aromatinga skani skumbrė. Tai nuostabus skonis!
    13. Labai aromatinga skani skumbrė. Tai nuostabus skonis!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai