Skanus padažas vištienai

Skanus padažas vištienai

5 (2 įvertinimai)

1 Porcija
15 min.

Apie receptą

Ar norite pasigaminti neįtikėtinai skanų vištienos padažą? Žemės riešutų sviesto aromatas ir pipirų aštrumas sukuria nuostabų tandemą, kurio neišbandyti neįmanoma. Šis skanaus vištienos padažo receptas patiks visiems neįprastų derinių ir naujų kulinarinių atradimų mėgėjams. Gana sunku apibūdinti šio padažo skonį, tereikia jį išbandyti.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Čili
    pagal skonį
  • Rudas cukrus
    50 gramų
  • Sojų padažas
    1 šaukštas
  • Citrinos sultys
    1 šaukštas
  • Prieskoniai
    1~2 arbatiniai šaukšteliai (ciberžolė, kalendra, kmynai)
  • Riešutų sviestas
    150 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia augalinį aliejų reikia sumaišyti su citrinos (arba laimo) sultimis ir sojos padažu. Suberkite kalendrą, kmynus ir ciberžolę. V...
    1. Pirmiausia augalinį aliejų reikia sumaišyti su citrinos (arba laimo) sultimis ir sojos padažu. Suberkite kalendrą, kmynus ir ciberžolę. Viską kruopščiai išmaišykite. Šis pagrindas gali būti puikus marinatas vištienai, keptai ne tik namuose, bet ir lauke.
  • Į keptuvę įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir įkaitinkite. Nuluptą svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite porą minuči...
    2. Į keptuvę įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir įkaitinkite. Nuluptą svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite porą minučių ant vidutinės ugnies.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite 5-6 šaukštus anksčiau paruošto marinato ir pagal skonį įberkite čili. Nemėgstate aštraus maisto? Klasikinį skanaus vi...
    3. Į keptuvę supilkite 5-6 šaukštus anksčiau paruošto marinato ir pagal skonį įberkite čili. Nemėgstate aštraus maisto? Klasikinį skanaus vištienos padažo receptą galima pakeisti, pavyzdžiui, naudojant papriką.
  • Į keptuvę suberkite rudąjį cukrų ir viską gerai išmaišykite.
    4. Į keptuvę suberkite rudąjį cukrų ir viską gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Užpilkite šiek tiek vandens, kad konsistencija būtų skystesnė, ir užvirinkite padažą.
    5. Užpilkite šiek tiek vandens, kad konsistencija būtų skystesnė, ir užvirinkite padažą.
  • Nukelkite padažą nuo ugnies ir įdėkite žemės riešutų sviesto. Jei norite, skanaus vištienos padažo recepte galite naudoti kitus riešutų s...
    6. Nukelkite padažą nuo ugnies ir įdėkite žemės riešutų sviesto. Jei norite, skanaus vištienos padažo recepte galite naudoti kitus riešutų sviestus, kuriuos turite po ranka.
  • Reklama
  • Viską kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės. Jei reikia, galite įpilti dar šiek tiek citrinos sulčių arba vandens.
    7. Viską kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės. Jei reikia, galite įpilti dar šiek tiek citrinos sulčių arba vandens.
  • Jei skanus padažas vištienai yra paruoštas, bet jei patiekalas dar nėra paruoštas, tada prieš pat patiekiant padažą reikia šiek tiek paši...
    8. Jei skanus padažas vištienai yra paruoštas, bet jei patiekalas dar nėra paruoštas, tada prieš pat patiekiant padažą reikia šiek tiek pašildyti ant silpnos ugnies.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai