Moliūgų užkepėlė
5 (1 įvertinimai)
								8  Porcijos
						
								1 val.
						Apie receptą
Ir vėl mano mėgstamiausias moliūgas yra virtuvėje! Toks saulėtas, saldus ir minkštas. Jį ne kartą naudojau gamindama ryškius patiekalus – ir sočius, ir saldžius. Šį kartą pasirinkimas krito ant antrojo varianto. Desertas gavosi toks gražus, kad jį būtų galima patiekti vietoj gimtadienio torto. Jį sudaro trys dalys: įdaras, moliūgų ir varškės įdaras. Jei jus domina, skaitykite toliau ir sužinokite, kaip pasigaminti moliūgų užkepėlės receptą. Jis taip pat vadinamas marmuru, pažiūrėkite, kaip jis puošniai atrodo.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Daržovės / 
					# Vaisiai / 
					# Pieno produktaiReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Varškė500 gramų
- 
													Moliūgų tyrė700 gramų (500 g
- 
													Cukrus200 (100 g
- 
													Aguona20 gramų
- 
													Pienas50~100 mililitrų
- 
													Grietinė100 gramų
- 
													Kiaušiniai6 vnt (2 vnt.
- 
													Kukurūzų krakmolas2.5 šaukšto (1 a.š
- 
													Apelsinas1 vnt
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Pirmiausia pasigaminkite varškės įdarą. Aguonas užplikykite verdančiu vandeniu 15 minučių. Varškę su kiaušiniais, krakmolu, aguonomis ir cukrumi sutrinkite trintuvu. Įpilkite pieno, jei mišinys per tirštas. 1. Pirmiausia pasigaminkite varškės įdarą. Aguonas užplikykite verdančiu vandeniu 15 minučių. Varškę su kiaušiniais, krakmolu, aguonomis ir cukrumi sutrinkite trintuvu. Įpilkite pieno, jei mišinys per tirštas.
- 
                                                     2. Antrą įdarą pasigaminkite tyrę sumaišę su cukrumi, krakmolu ir kiaušiniais. Nuimkite apelsino žievelę ir taip pat sudėkite. 2. Antrą įdarą pasigaminkite tyrę sumaišę su cukrumi, krakmolu ir kiaušiniais. Nuimkite apelsino žievelę ir taip pat sudėkite.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Turėtumėte turėti du vienodos konsistencijos įdarus, kad jie neišsiskleistų. Ant kepimo indo dugno padėkite popierių. Į centrą supilkite šaukštą varškės masės, o tada apskritimą tyrės. 3. Turėtumėte turėti du vienodos konsistencijos įdarus, kad jie neišsiskleistų. Ant kepimo indo dugno padėkite popierių. Į centrą supilkite šaukštą varškės masės, o tada apskritimą tyrės.
- 
                                                     4. Ir taip kaitaliokite įdarus, kol užpildysite formą. 4. Ir taip kaitaliokite įdarus, kol užpildysite formą.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Naudodami iešmelį padarykite spindulius iš apskritimo centro. Desertą kepkite 170 laipsnių orkaitėje 30 minučių. 5. Naudodami iešmelį padarykite spindulius iš apskritimo centro. Desertą kepkite 170 laipsnių orkaitėje 30 minučių.
- 
                                                     6. Tuo tarpu padarykite įdarą. Grietinę sumaišykite su 200 gramų moliūgų tyrės, cukrumi, kiaušiniais ir krakmolu. 6. Tuo tarpu padarykite įdarą. Grietinę sumaišykite su 200 gramų moliūgų tyrės, cukrumi, kiaušiniais ir krakmolu.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Po 30 minučių supilkite įdarą ant užkepėlės. Įdėkite į orkaitę dar 10 minučių. Iškeptus visiškai atvėsinkite ir ragaukite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 7. Po 30 minučių supilkite įdarą ant užkepėlės. Įdėkite į orkaitę dar 10 minučių. Iškeptus visiškai atvėsinkite ir ragaukite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















