Kiaulienos karka su raugintais kopūstais

Kiaulienos karka su raugintais kopūstais

4.4 (7 įvertinimai)

2 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Neįprastas receptas, labai populiarus Vokietijoje – kiaulienos karka su raugintais kopūstais. Vokiečiai tai vadina „sotingu girto vyro patiekalu“. Jo paslaptis – padaže ir paruošimo principe. Neįprastas patiekalas, kurį mėgsta ne tik vokiečiai, bet ir stipri pusė viso pasaulio žmonijos. Jei norite palepinti savo vyrą, patariu atkreipti dėmesį į šį receptą.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Karka
    1 vnt
  • Šviesus alus
    1.5 litro
  • Tamsus alus
    200 mililitrų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Česnakai ir prieskoniai
    pagal skonį
  • Medus
    2 šaukštai
  • Rudas cukrus
    1 šaukštai
  • Garstyčios
    1 šaukštas
  • Rauginti kopūstai
    700 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Įdėkite karką į gilų didelį indą. Česnaką ir svogūną perpjaukite per pusę. Stambiai supjaustykite morkas, suberkite prieskonius (lauro la...
    1. Įdėkite karką į gilų didelį indą. Česnaką ir svogūną perpjaukite per pusę. Stambiai supjaustykite morkas, suberkite prieskonius (lauro lapą ir pipirų žirnelius). Užpildykite vandeniu ir padėkite ant ugnies. Virkite, kol karka bus paruošta (apie 1,5 valandos ant silpnos ugnies).
  • Padažui paruošti reikia medaus, rudojo cukraus, trupučio sultinio, taip pat alaus ir garstyčių. Nedelsdami sumaišykite medų su cukrumi, s...
    2. Padažui paruošti reikia medaus, rudojo cukraus, trupučio sultinio, taip pat alaus ir garstyčių. Nedelsdami sumaišykite medų su cukrumi, suberkite garstyčias ir užpilkite alumi. Išmaišykite ir pagaminkite vienalytės konsistencijos padažą.
  • Reklama
  • Dabar reikia paruošti karką kepimui: vietomis padaryti įpjovas ir užpilti padažu. Tada dedame karką kepti vieną valandą. Periodiškai užpi...
    3. Dabar reikia paruošti karką kepimui: vietomis padaryti įpjovas ir užpilti padažu. Tada dedame karką kepti vieną valandą. Periodiškai užpilkite padažo, jei norite gauti auksinę plutą, tada padidinkite ugnį ir dar 10 minučių palaikykite karką orkaitėje.
  • Dabar belieka ruošti kopūstus: augaliniame aliejuje pakepinkite smulkiai pjaustytus svogūnus, suberkite raugintus kopūstus ir nuolat maiš...
    4. Dabar belieka ruošti kopūstus: augaliniame aliejuje pakepinkite smulkiai pjaustytus svogūnus, suberkite raugintus kopūstus ir nuolat maišydami pakepinkite dar 5 minutes. Tada užpilkite stikline sultinio ir troškinkite dar 15 minučių.
  • Reklama
  • Vokietijoje šis patiekalas vadinamas „Eisbein“. Tai klasikinis vyriškas patiekalas, patiekiamas su alumi.
    5. Vokietijoje šis patiekalas vadinamas „Eisbein“. Tai klasikinis vyriškas patiekalas, patiekiamas su alumi.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.4/5 (7 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai