Šiltos salotos su kepenėlėmis ir grybais

Šiltos salotos su kepenėlėmis ir grybais

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Nepaisant įprastų ingredientų ir lengvo paruošimo, salotos yra labai aromatingos, sočios, turinčios ryškų kepenų skonį. Žinoma, reikia patiekti šiltas. Norėdami paruošti salotas, galite naudoti vištienos arba kiaulienos kepenėles. Grybai gali būti virti miško grybai arba švieži pievagrybiai. Paruoštas salotas galima papildyti batonu.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    1 vnt
  • Vištienos kepenėlės
    350 gramų
  • Pievagrybiai
    200 gramų
  • Žalumynai
    20 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    20 gramų
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Padažas
    10 gramų (unagi arba teriyaki)
  • Vyšniniai pomidorai
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus. Galite šiek tiek pakeisti proporcijas pagal savo skonį.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Galite šiek tiek pakeisti proporcijas pagal savo skonį.
  • Vištienos kepenėles supjaustykite gabalėliais ir pakepinkite su puse svogūno 12-15 minučių. Įpilkite druskos ir prieskonių pagal skonį.
    2. Vištienos kepenėles supjaustykite gabalėliais ir pakepinkite su puse svogūno 12-15 minučių. Įpilkite druskos ir prieskonių pagal skonį.
  • Reklama
  • Kitoje keptuvėje 10-12 minučių pakepinkite griežinėliais pjaustytus grybus su kita svogūno puse. Grybai sumažės. Į juos įberkite druskos ...
    3. Kitoje keptuvėje 10-12 minučių pakepinkite griežinėliais pjaustytus grybus su kita svogūno puse. Grybai sumažės. Į juos įberkite druskos ir prieskonių.
  • Keptus grybus sumaišykite su kepenėlėmis.
    4. Keptus grybus sumaišykite su kepenėlėmis.
  • Reklama
  • Tada grybus ir kepenėles perkelkite į lėkštę.
    5. Tada grybus ir kepenėles perkelkite į lėkštę.
  • Sudėkite pjaustytus vyšninius pomidorus ir žoleles. Salotas apšlakstykite mėgstamu padažu ir patiekite.
    6. Sudėkite pjaustytus vyšninius pomidorus ir žoleles. Salotas apšlakstykite mėgstamu padažu ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai