Šiltos salotos su kepenėlėmis ir grybais
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Nepaisant įprastų ingredientų ir lengvo paruošimo, salotos yra labai aromatingos, sočios, turinčios ryškų kepenų skonį. Žinoma, reikia patiekti šiltas. Norėdami paruošti salotas, galite naudoti vištienos arba kiaulienos kepenėles. Grybai gali būti virti miško grybai arba švieži pievagrybiai. Paruoštas salotas galima papildyti batonu.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnai1 vnt
-
Vištienos kepenėlės350 gramų
-
Pievagrybiai200 gramų
-
Žalumynai20 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Augalinis aliejus20 gramų
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Padažas10 gramų (unagi arba teriyaki)
-
Vyšniniai pomidorai100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Galite šiek tiek pakeisti proporcijas pagal savo skonį.
-
2. Vištienos kepenėles supjaustykite gabalėliais ir pakepinkite su puse svogūno 12-15 minučių. Įpilkite druskos ir prieskonių pagal skonį.
-
Reklama
-
3. Kitoje keptuvėje 10-12 minučių pakepinkite griežinėliais pjaustytus grybus su kita svogūno puse. Grybai sumažės. Į juos įberkite druskos ir prieskonių.
-
4. Keptus grybus sumaišykite su kepenėlėmis.
-
Reklama
-
5. Tada grybus ir kepenėles perkelkite į lėkštę.
-
6. Sudėkite pjaustytus vyšninius pomidorus ir žoleles. Salotas apšlakstykite mėgstamu padažu ir patiekite.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama